Rămâi conectat

Actualitate

(P) REFINANŢARE CU COSTURI ZERO. ULTIMA ŞANSĂ!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Începând cu 31 octombrie s-a lansat o nouă campanie de refinanţare credite de la alte bănci printr-un credit garantat (nevoi personale cu ipotecă şi ipotecare) care va beneficia de condiţii speciale de acordare. Campania se va desfăşura în perioada 31 octombrie – 31 decembrie 2011.
SIMPLU: Se poate refinanţa orice tip de credit deţinut la alte instituţii financiare; Nu se solicită factură de utilităţi; Nu se solicită scrisoare de refinanţare sau alte documente de la instituţia financiară de unde este refinanţat creditul, dacă informaţiile sunt disponibile în documentele pe care clientul le deţine sau în Biroul de Credit.
GRATUIT:
– 0 cheltuieli notariale
– 0 comision de analiză
– 0 cost de evaluare
– 0 costuri pentru asigurare imobil pe întreaga perioadă de creditare
În ceea ce priveşte costurile notariale, banca va suporta costurile cu onorariul notarului, taxa de înregistrare a ipotecii, extrasul Carte Funciară de autentificare, eliberat în regim normal.
În plus, pe lângă beneficiile deja menţionate, clientul:
– poate obţine bani în plus, pe care îi foloseşte cum vrea (în cazul în care optează pentru nevoi personale cu ipotecă)
– poate avea o singură rată lunară, mai mică, la o singură bancă
– poate alege moneda care îl avantajează: RON sau EUR
– pentru o protecţie suplimentară împotriva fluctuaţiilor indicililor de referinţă poate opta pentru un credit cu dobândă fixă pe 5 ani
– clienţii care vor vira salariul în contul băncii vor beneficia de reducerea de 0,5 puncte procentuale.
De ex, pentru un credit de 20.000 euro pe 20 ani, veţi plăti 166 euro lunar. Iar pentru un credit de 85.000 Ron pe 20 ani, veţi plăti 887 Ron. În condiţiile în care vi se virează deja salariul la această bancă sau alegeţi să vi se vireze salariul, dobânzile scad cu 0,5 procente.
În concluzie dacă aveţi unul sau mai multe credite şi doriţi să le refinanţaţi într-unul singur, o puteţi face fără nici un cost.
GBC Broker de credite vine în sprijinul dvs şi datorită colaborărilor încheiate cu 18 bănci de pe piaţă şi a relaţiilor excelente stabilite de-a lungul timpului este permanent informat cu privire la costuri, condiţii şi promoţii. Mergem la bancă în locul dumneavoastră şi vă ajutăm să treceţi peste toate problemele generate de timpul sau de modul în care vă sunt oferite informaţiile la un ghişeu bancar. Calitatea asistenţei pe care o primiţi face diferenţa.

Andreea GHERMAN


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea