Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Optimum Alba Iulia, eliminată în semifinalele Cupei Elitelor Under 15

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Optimum Alba Iulia a pierdut și în returul semifinalei cu Viitorul Cluj, 2-4 (0-2), pe “Dan Anca”, și a fost eliminată din Cupa Elitelor Under 15.

Clujenii s-au impus și în manșa tur, 2-0, și vor evolua în ultimul act, la Buftea, cu Academia de Fotbal “Gică Popescu” Craiova (2-1, cu FC Argeș).

Pe lângă Iulian Moldovan, cel care a înscris un gol și a semnat dubla de la Drâmbar, Viitorul are în efectiv alți 3 jucători din Aiud (portarul Antonio Fufezan, apărătorul Ianis Matei, mijlocașul Cătălin Gheorghiu). Reușitele vizitatorilor (la 0-3 și 1-4) le-au revenit lui Zoicaș și Gligor.

Optimum a mizat pe Răzvan Cutean – Răzvan Clepan, Alberto Vaida, Matei Nicola, Roberto Davel, Fabian Rădac, Sebastian Bran, Darius Horșa, Robert Baba, Tudor Zoicaș, Denis Gligor; au mai intrat Luca Ivan, Ionuț Henegar, Tudor Pleșa, David Ponoran, Raul Hudrea; rezerve Damian Pop Paștiu, Raul Miclea și Mario Hațegan.

Gruparea condusă de Gheorghe Bran și Ciprian Selagea a susținut 16 meciuri în actuala stagiune, în două competiții. A rezultat un parcurs remarcabil, cu câștigarea Seriei 13, accederea în semifinalele Cupei și pe lângă înfrângerile cu Viitorul Cluj a mai înregistrat numai un singur eșec, cel cu UTA Arad pe „Cetate” (0-2), care a dus la ratarea calificării la turneul semifinal!

Foto: Academia de Fotbal Viitorul Cluj (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena, mâine și sâmbătă fiind prevăzute alte două întâlniri, de la ora 20.00, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea