Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

Opriţi genocidul!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Toţi pensionarii ţării, împreună cu ceilalţi cetăţeni, observăm cu stupoare cum se degradează sistemul medical din ţara noastră, care merge cu paşi repezi spre ruinare în toate privinţele, în domeniul medical, dar şi în cel alimentar şi economic, pentru că nu avem oameni capabili să conducă ţara. Privim cu amărăciune cum se pun lacăte pe spitale, cum bolnavii sunt despărţiţi şi transportaţi la sute de kilometri distanţă de casă. Din păcate unii dintre noi ne ducem pe lumea cealaltă pentru că drumul de la un spital la altul e prea lung şi biata inimă a bolnavului nu mai rezistă. Vina reformelor aberante din sistemul sanitar o poartă ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, şi primul ministru Emil Boc, care şi-au bătut joc de noi continuu, cu tăierea pensiilor cu 5,5 la sută, cu salariile reduse cu 25 la sută. Ne-au minţit de când au venit la guvernare şi ne mint în continuare cu neruşinare. Închiderea spitalelor nu a dus la altceva decât la decese ale bolnavilor şi la creşterea capacităţii cimitirelor. Guvernanţii nu s-au gândit deloc la noi, oamenii în vârstă, care nu ne putem cumpăra din banii primiţi ca pensie nici măcar medicamentele necesare şi trăim de la o zi la alta. Guvernanţii au la dispoziţie tot ce doresc, medic, maşini, banii îi întorc cu furca, tratamente în alte ţări etc. Noi îl avem pe popa, care ne duce şi nu ne mai aduce niciodată, o să urmeze şi domnii care au dat legea cu închiderea spitalelor. Aşa merită, pentru că şi-au bătut joc de noi! Închiderea spitalelor a însemnat un genocid pentru noi şi de aceea cerem demisia ministrului Sănătăţii şi a altor lideri pentru că legea a fost aplicată împreună cu Boc. Noi, pensionarii din zona Munţilor Apuseni, nu avem nimic cu acest guvern, dar nu putem accepta ca ministrul Sănătăţii să-şi bată joc de viaţa noastră. Moşii şi strămoşii noştri au trudit la ridicarea spitalelor şi acum e inacceptabil ca ele să fie închise.
Vasile Luca, pensionar

lGheorghe Miron, Tăuţ – Ne-am interesat pentru dumneavoastră la Casa Judeţeană de Pensii Alba, de unde am aflat că veţi beneficia de sporul pentru grupa I, dar trebuie să aduceţi la instituţia amintită o adeverinţă tip care lipseşte de la dosarul dumneavoastră. Pentru mai multe informaţii trebuie să vă prezentaţi la Casa Judeţeană de Pensii Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Cod de conduită împotriva xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură în universități

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cod de conduită împotriva xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură în universități Pentru a preveni apariția unor evenimente înregistrate în alte țări în urma faptelor asociate antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură și pentru a combate comportamentele care duc la astfel de fapte, Ministerul Educației (ME) a publicat miercuri un ordin ce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea