Rămâi conectat

Sport

Olimpia Aiud – campioană județeană la juniori A1 | Dublă de calificare cu Nemere Ghelnița (Covasna), pentru “olimpici”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Olimpia Aiud a câștigat jocul din ultima rundă, 4-1 pe teren propriu cu concitadina Metalul Aiud, și a devenit campioană județeană a juniorilor A1, urmând să reprezinte Alba în etapa interjudețeană a competiției juvenile.

În fața “olimpicilor” pregătiți de Ion Ilie va sta reprezentanta județului Covasna, ACS Nemere Ghelnița, într-o dublă programată joi, 6 iunie, de la ora 17.00, pe “Aiudelul”, respectiv duminică, 9 iunie, în deplasare, de la ora 16.30.

În schimb, campioana juniorilor B1, CSȘ Blaj se va califica în etapa următoare fără joc, Brașovul neavând reprezentantă la acest nivel.

Neînvinsă în actuala stagiune în cele 26 de jocuri susținute, Olimpia Aiud a cucerit titlul după cele două remize (0-0 și 1-1) cu CS Zlatna, ocupanta locului secund – tot fără înfrângere – și câștigătoarea precedentelor două ediții județene ale juniorilor A1 (jocurile Metalurgistului Cugir din play-off vor fi omologate cu 0-3 de către AJF Alba). Demn de remarcat este faptul că din distribuția Olimpiei Aiud la juniori A1 fac parte 7 jucători ce activează și la nivelul seniorilor din Liga a IV-a, respectiv Gorea, Nimaș, P. Mărginean, B. Moldovan, Văsuț, Bucșă și Bodogae.

Olimpia Aiud a mai fost campioană județeană la acest nivel competițional în urmă cu 5 ani, în 2014, ulterior impunându-se CS Ocna Mureș (2015), Șurianu Sebeș (2016), CS Zlatna (2017 și 2018).

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea