Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Oficial: AFC Unirea 1924 Alba Iulia are loc în Liga 3, ediția 2022/2023, decizie anunțată de FRF!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A devenit oficală varianta vehiculată de câteva săptămâni: AFC Unirea 1924 Alba Iulia are loc în Liga 3 și în ediția 2022/2023, deși a retrogradat în Liga 4. Decizia a fost anunțată pe site-ul Federației Române de Fotbal în această seară, alături de „alb-negri” mai fiind completate locurile vacante cu CSM Bacău, Progresul Ezeriș, Flacăra Horezu și Kids Tâmpa Brașov, conform hotărârii Comitetului de Urgență al FRF din 19 iulie.

AFC Unirea 1924 Alba Iulia a cesionat dreptul de participare în eșalonul terț către CS Municipal Alba Iulia, echipă prin intermediul căreia se dorește preluarea clubului de către autoritățile locale.,

Uniriștii încep antrenamentele luni, 25 iulie, sub comanda unui nou antrenor, Paul Ciucă, iar în 30 iulie au primul amical, la Viitorul Vama Seacă.

Citește și: Astăzi sună goarna reunirii la Metalurgistul Cugir | Unirea Alba Iulia începe în 25 iulie, cu loc în Liga 3!

Este primul pas dintr- vară fierbinte a grupării din Cetatea Marii Uniri, care în viitorul apropiat mai are de rezolvat multe alte chestiuni.

S-a amânat startul pregătirilor (inițial s-a vorbit de 19 iulie) tocmai pentru a se rezolva din problemele legate de preluarea clubului de către CS Municipal Unirea Alba Iulia. Primăria municipiului reședință de județ vrea să pună în practică acest deziderat, problema spinoasă fiind aceea a datoriilor acumulate în ultimul an. Paul Ciucă este dispus să devină antrenor principal, însă mai sunt discuții legate de strategie, iar în cazul depunctării cu 10 puncte pentru neplata restanțelor către Al. Giurgiu și Ad. Bicheși s-a făcut recurs. )


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea