Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi sună goarna reunirii la Metalurgistul Cugir | Unirea Alba Iulia începe în 25 iulie, cu loc în Liga 3!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În această după-amiază suna goarna reunirii la Metalurgistul Cugir, “roș-albaștrii” urmând să se pregătească la domiciliu, cu un cantonament începând de lunea viitoare, 25 iulie.

“Vrem să ne pregătim cât mai bine, iar obiectivele le stabilim în funcție de ce jucători vom reuși să aducem”, a spus Lucian Itu, antrenorul care pentru a 4-a vară la rând îi conduce pe “roș-albaștri”.

Despărțiri certe sunt M. Lupu (Corvinul), Nicula (Viitorul Dăești), L. Contra (s-a încheiat contractul, nu mai este “under”). Se speră în răzgândirea portarului R. Opric (aparține de UTA Arad, s-a pregătit cu Viitorul Pandurii Tg Jiu), iar lui Haj (ce vrea să urmeze o facultate în Cluj-Napoca și și-a anunțat plecarea) nu i se va acorda dezlegarea în Alba (e curtat de CS Ocna Mureș).

Sunt tratative cu mijlocașul Adrian Bedea (27 de ani, originar din Deva, ex-CS Hunedoara) și atacantul Andrei Vasinc (29 de ani, CS Ocna Mureș, are și alte oferte, inclusiv din Malta). Vor fi și 3 jucători de la LPS Sebeș (Ifrim – portar, D. Avram – atacant, Vințan – mjlocaș, ultimul cu amendamentul examenelor școlare), dar și alți tineri, din Cluj-Napoca, în probe, printre care și un portar.

*Unirea Alba Iulia începe în 25 iulie, cu loc în Liga 3!

În schimb, Unirea Alba Iulia va începe în 25 iulie, “alb-negrii” aștepând azi confimarea oficială dinspre FRF a primirii unui loc în Liga 3. S-a amânat startul pregătirilor (inițial s-a vorbit de 19 iulie) tocmai pentru a se rezolva din problemele legate de preluarea clubului de către CS Municipal Unirea Alba Iulia. Primăria municipiului reședință de județ vrea să pună în practică acest deziderat, problema spinoasă fiind aceea a datoriilor acumulate în ultimul an. Paul Ciucă este dispus să devină antrenor principal, însă mai sunt discuții legate de strategie, iar în cazul depunctării cu 10 puncte pentru neplata restanțelor către Al. Giurgiu și Ad. Bicheși s-a făcut recurs. )


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia, calificare în sferturile de finală Under 19 | Victorie cu LPS Satu Mare, în inferioritate numerică!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Național Under 19 după victoeria cu LPS satu mare, scor 1-0 (1-0), obținută în inferioritate numerică. Pe terenul secund al Stadionului „Cetate” elevii lui George Țălnar s-au impus la limită, gol D. Nistor (36), fotbalist revenit după o accidentare de durată. În același […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea