„Oameni de afaceri” la un târg internaţional la Bratislava

O delegaţie formată din 26 de elevi de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” Alba Iulia au plecat în Slovacia, pentru a participa la Târgul Internaţional al Firmelor de Exerciţiu de la Bratislava, care va avea loc în perioada 23 – 25 noiembrie. Reprezentanţii celor 5 firme de exerciţiu albaiuliene selectate din cele 28 de firme participante la Târgul Local al Firmelor de Exerciţiu vor fi însoţiţi de Eva Pintea, Felicia Beca, Bogdan Ciulu şi Ramona Cucea, coordonatorul proiectului „Firma de exerciţiu – rampă de lansare în carieră”, din care face parte participarea la TIFE Bratislava.
Astfel, la Târgul Internaţional de la Bratislava au fost nominalizate să participe următoarele firme: Marţian Tour (prof. Eva Pintea), Aurul Apusenilor (prof. Felicia Beca), Delyicia (prof. Carmen Ciocan), Beauty Opprtunities (prof. Bogdan Ciulu) şi Yume Tour (prof. Cristian Dincă).
„Participarea unei firme de exerciţiu la un târg internaţional necesită o pregătire intensă în care sunt implicaţi toţi elevii din cadrul unei firme de exerciţiu. Profesorii şi elevii din fiecare firmă participantă au desfăşurat activităţi pregătitoare: elaborarea ofertelor, conceperea cataloagelor firmei de exerciţiu, elaborarea pliantelor, cărţilor de vizită, steguleţelor, siglelor, a sloganului firmelor de exerciţiu, etc., traducerea în limba engleză a tuturor materialelor necesare pentru târg, pregătirea vestimentaţiei şi altele”, a declarat prof. Ramona Cucea, managerul de proiect.
TIFE Bratislava va avea loc în 23 – 25 noiembrie, la secţiunile catalog, stand şi prezentarea firmei, la stabilirea câştigătorilor fiind luate în calcul numărul de tranzacţii virtuale realizate, valoarea totală a tranzacţiilor, etc.
Robert GHERGU

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419