Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Cultură Educație

„Oameni de afaceri” la un târg internaţional la Bratislava

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

O delegaţie formată din 26 de elevi de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” Alba Iulia au plecat în Slovacia, pentru a participa la Târgul Internaţional al Firmelor de Exerciţiu de la Bratislava, care va avea loc în perioada 23 – 25 noiembrie. Reprezentanţii celor 5 firme de exerciţiu albaiuliene selectate din cele 28 de firme participante la Târgul Local al Firmelor de Exerciţiu vor fi însoţiţi de Eva Pintea, Felicia Beca, Bogdan Ciulu şi Ramona Cucea, coordonatorul proiectului „Firma de exerciţiu – rampă de lansare în carieră”, din care face parte participarea la TIFE Bratislava.
Astfel, la Târgul Internaţional de la Bratislava au fost nominalizate să participe următoarele firme: Marţian Tour (prof. Eva Pintea), Aurul Apusenilor (prof. Felicia Beca), Delyicia (prof. Carmen Ciocan), Beauty Opprtunities (prof. Bogdan Ciulu) şi Yume Tour (prof. Cristian Dincă).
„Participarea unei firme de exerciţiu la un târg internaţional necesită o pregătire intensă în care sunt implicaţi toţi elevii din cadrul unei firme de exerciţiu. Profesorii şi elevii din fiecare firmă participantă au desfăşurat activităţi pregătitoare: elaborarea ofertelor, conceperea cataloagelor firmei de exerciţiu, elaborarea pliantelor, cărţilor de vizită, steguleţelor, siglelor, a sloganului firmelor de exerciţiu, etc., traducerea în limba engleză a tuturor materialelor necesare pentru târg, pregătirea vestimentaţiei şi altele”, a declarat prof. Ramona Cucea, managerul de proiect.
TIFE Bratislava va avea loc în 23 – 25 noiembrie, la secţiunile catalog, stand şi prezentarea firmei, la stabilirea câştigătorilor fiind luate în calcul numărul de tranzacţii virtuale realizate, valoarea totală a tranzacţiilor, etc.
Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Portretul lui Lucian Blaga, realizat de pictorul clujean Mircea Vremir în anul 1969, exponatul lunii mai la Muzeul Municipal ”Ion Raica” Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Portretul lui Lucian Blaga, realizat de pictorul clujean Mircea Vremir în anul 1969, exponatul lunii mai la Muzeul Municipal ”Ion Raica” Sebeș În colecția de artă a Muzeului Municipal „Ioan Raica” Sebeş, se păstrează un portret al lui Lucian Blaga, realizat postum, de pictorul clujean Mircea Vremir (1932-1991). Cu dimensiunile de 38 x 50cm, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea