O șoferiță din Alba Iulia, care a lovit o mașină într-o parcare și apoi a fugit, a fost depistată, amendată și a rămas 30 de zile fără carnet de conducere

Polițiștii din Alba Iulia au reușit să identifice persoana care a lovit, acum două zile, o mașină în parcarea blocului M5 de pe B-dul Transilvaniei și apoi a plecat de la locul accidentului. Este vorba despre o șoferiță din municipiu, care a explicat că a lovit mașina din neatenție și a părăsit parcarea deoarece în urma impactului, copilul ei, care era pasager în mașină, s-a speriat și a început să plângă.

Polițiștilor nu le-a fost foarte ușor s-o găsească pentru că, deși în zonă era o cameră de luat vederi, din imagini au putut doar să intuiască despre ce mașină e vorba. Au început să caute autoturismul prin parcările din zonă și l-au găsit pe cel al femeii, un Ford Focus, avariat și el, cu urme care se potriveau cu cele ale mașinii lovite.

Femeia a fost sancționată contravențional cu 580 de lei și i s-a reținut permisul pe o perioadă de 30 de zile.

Reamintim că în urmă cu două zile un albaiulian și-a găsit mașina (foto) lovită în parcarea din fața blocului M5 de pe b-dul Transilvaniei, din Alba Iulia. Bărbatul a parcat autoturismul, iar când s-a întors a avut un șoc văzând pagubele produse de un șofer care a fugit apoi de la fața locului.

În urma coliziunii, autoturismul a suferit avarii serioase la aripa din dreapta spate. Pe lângă aceasta a fost distrusă și bara de protecție.

Proprietarul mașinii a făcut plângere la poliție, dar a cerut ajutor și pe rețeaua de socializare, la cei care au văzut cum s-a produs accidentul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...