Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

„Nu am votat împotrivă…”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Îmi pare rău să constat câtă dezinformare este în articolul „Cuplurile de Aur din Alba Iulia au fost sărbătorite”, apărut în ziarul „Unirea” din 10 mai 2011. Conform dreptului la replică, transmit cititorilor ziarului dumneavoastră faptul că toţi consilierii locali PNL şi PSD au fost de acord cu organizarea evenimentului, ca în fiecare an, într-o frumoasă tradiţie. Cu ce nu am fost de acord, este faptul că suma nu era prezentată clar în proiectul de hotărâre, formularea fiind „până în 100.000 lei”, ceea ce nu ni s-a părut în regulă; şi cu faptul că niciodată, deşi am solicitat acest lucru şi în anii trecuţi, nu s-a făcut o selecţie de oferte în organizarea evenimentului, pentru a cheltui cât mai eficient banul public.
Acesta a fost motivul pentru care ne-am abţinut (nu am votat împotrivă) acest proiect de hotărâre, amendamentul cu argumentele prezentate de noi nefiind luate în seamă de majoritatea PDL din consiliul local.
Totodată vreau să amintesc faptul că la acest eveniment au fost prezenţi toţi consilierii PNL, atât le primirea invitaţilor, cât şi la serviciul religios, retrăgându-se în mod politicos în momentul începerii mesei festive.
În încheiere urez pe această cale încă o dată tuturor cuplurilor ce au serbat „Nunta de Aur”, sănătate, viaţă lungă în continuare împreună şi de ce nu… speranţa într-un viitor mai bun!!! (Gabriel PLEŞA, consilier local PNL)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea