// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Noaptea Lungă a Industriei, în 11 mai, la Star Assembly Sebeș și Star Transmission Cugir

O nouă ediţie a evenimentului #NoapteaLungăAIndustriei va avea loc pe 11 mai 2017 în cadrul Star Assembly Sebeș și Star Transmission Cugir, cele două subsidiare ale grupului germna Daimler în România.

”Îți deschidem porțile către universul automotive! Pune-ți rotiţele în mișcare și vino să ne cunoști, să vezi cum se desfășoară activitățile noastre și să descoperi ce surprize ţi-am pregătit.

Despre eveniment:

Noaptea Lungă a Industriei este deja o tradiţie în cadrul STC/STA şi transformă obişnuita zi a Porţilor Deschise într-o seară plină de activităţi în care toţi cei pasionaţi de domeniul automotive sunt invitaţi să ne treacă pragul.
În 2016 am primit peste 2000 de vizitatori, care, pe parcursul evenimentului au făcut tururi în zonele de producție şi au participat la workshop-uri, completând peste 800 de chestionare și 300 de CV-uri”, se arată într-un eveniment creat pe Facebook.

În ediția 2017 reprezentanții grupului german Daimler așteaptă participanții în număr cât mai mare, începând cu ora 17.00, pentru a vă dezvălui motivele care fac din Star Transmission şi Star Assembly două companii de top, potrivit sursei citate.

Programul complet va fi afişat in curând.

Pe parcursul anului 2016, Star Transmission şi Star Assembly au investit în fabricile din Cugir și Sebeș circa 150 de milioane de euro, obținând o cifră de afaceri de circa 410 milioane de euro, potrivit datelor preliminarii, creșterea fiind vizibilă față de 2015.

Citește și Alba – județul Mercedes: Afacerile Daimler în România au ajuns la 410 milioane de euro în 2016 după investiții masive la Sebeș și Cugir

Citește și Daimler a investit 36 de milioane de euro într-o nouă unitate de producție, la Cugir 

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook