Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Nicuşor Stanciu s-a întors la Alba Iulia…

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    …deocamdată să se antreneze câteva zile, până la finele săptămânii cu „alb-negrii”, întrucât FC Vaslui este plecată în Portugalia pentru a susţine partida din Europa League cu Sporting Lisabona. Însă n-ar fi exclusă o revenire la divizionara secundă, întrucât internaţionalul de tineret nu poate fi legitimat de gruparea moldoveană până la începutul anului viitor, din pricina noii interdicţii la transferuri remisă de FIFA. Părţile urmează zilele viitoare să poarte tratative pe tema întoarcerii lui Nicuşor Stanciu la divizionara secundă, de unde a plecat în 9 septembrie, acesta fiind la prima vizită acasă după ce a acceptat mutarea la formaţia vasluiană. „Ar fi păcat ca Nicuşor să stea atât timp şi să nu poată juca. Problema se va lămuri după o discuţie între jucător, impresarul Florin Manea şi patronul Adrian Porumboiu”, a spus Ioan Dida, preşedintele FC Unirea Alba Iulia. Altfel, albaiulienii au refuzat propunerea Chindiei Târgovişte de a susţine jocul din runda a 11-a, duminică, 30 octombrie (ora 13.00), preferând programarea iniţială, cu o zi mai devreme, pentru sâmbătă, la ora 11.00.
*FC Unirea a înregistrat contractul lui Vlad Ignat
Întors în ţară şi aflat în cantonament la Mogoşoaia cu reprezentativa Under 16, în vederea turneului de calificare din Portugalia (23-30 octombrie), portarul Vlad Ignat a împlinit duminică 16 ani. Acesta a părăsit România la mijlocul lunii august pentru a se pregăti cu Real Valladolid (Segunda Divison) în vederea transferului. La respectiva vârstă, spaniolii pot înregistra transferul şi de asemenea FC Unirea, conform regulamentelor în vigoare îi poate propune un contract (suma minimă 180 lei lunar), iar goalkeeperul ar fi obligat să semneze până la încheierea junioratului. „Noi am înregistrat actele aferente, nu vrem să ne certăm cu nimeni, să se ajungă la alte aspecte, i-am şi trimis notificare. Nu discutăm de grilă de formare, sau indemnizaţii financiare, Vlad Ignat este jucătorul Unirii pentru încă 5 ani”, a conchis Ioan Dida. Real Valladolid încearcă soluţionarea subiectului printr-un articol de regulament favorabil (situaţia şcolară, mutarea părinţilor în Spania). „Eu am informaţii că după ce mă întorc de la naţională o să pot juca la Valladolid”, a spus Vlad Ignat. Ambele echipe implicate în litigiu îşi apără punctul de vedere, neconcordanţe majore existând şi în privinţa indemnizaţiei de formare, spaniolii vehiculând o sumă undeva la 6-10.000 de euro, iar uniriştii la un cuantum de peste 40.000 euro.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea