Rămâi conectat

Sport

Nicuşor Stanciu pleacă la FC Vaslui

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri s-a reunit lotul echipei naţionale de tineret a României în vederea disputării jocurilor oficiale cu Kazakhstan (vineri 2 septembrie, Almaty, ora locală 19.00) şi Letonia (marţi 6 septembrie, Mediaş, ora 19.00), ambele partide contând pentru preliminariile turneului final al CE „Under 21” ediţia 2011-2013. La fel ca la ultima acţiune, „amicalul” din Bulgaria, sub comanda lui Emil Săndoi se vor regăsi patru jucători albaiulieni: portarul Dinu Moldovan (Espanyol Barcelona), mijlocaşii Ciprian Selagea (FC Bihor) şi Nicuşor Stanciu (FC Unirea Alba Iulia), atacantul Gheorghe Grozav („U” Cluj).
Amânat cu o săptămână, transferul lui Nicuşor Stanciu este în proporţie covârşitoare materializat în acest moment. „Am semnat deja contractul cu FC Vaslui, urmează ca gruparea din Moldova să plătească preţul stabilit. E un pas important pentru mine, am şansa să evoluez în Liga 1 şi poate chiar în Europa League”, a afirmat ieri Nicuşor Stanciu, ce va sta în cameră la „tineret” tocmai cu orădeanul Mărkuş, adversar în etapa a 2-a a eşalonului secund. De altfel la finalul partidei de sâmbătă, Nicuşor Stanciu (foto, dreapta) s-a îmbrăţişat cu Andrei Florean şi Adrian Mărkuş, foştii săi colegi de la echipa naţională Under 19 a României, mărturisindu-le că a fost ultimul său meci pentru Alba Iulia şi că în scurt timp se va oficializa transferul la FC Vaslui.
lMutare complicată
Impresarul Florin Manea urmează ca luni să discute cu Adrian Porumboiu pentru a bate în cuie mutarea ce salvează financiar FC Unirea, club ce speră să încaseze suma de 220.000 euro, talentatul mijlocaş parafând o înţelegere valabilă pe 4 sezoane. Moldovenii nu pot însă achiziţiona decât jucători liberi de contract, după 10 septembrie, situaţie în care se va apela la un „artificiu”, iar FC Unirea nu va mai beneficia de procente ulterioare. „Nicuşor s-a înţeles cu noul club, e foarte mulţumit de contractul oferit, unul net superior celui de la Astra. Mai sunt mici detalii de lămurit”, a mărturisit unul dintre apropiaţii Unirii.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea