Rămâi conectat

Sport

Nicuşor Stanciu – navetist de la un lot naţional la altul

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru Nicuşor Stanciu „acasă” reprezintă o sintagmă vagă fără prea mare rezonanţă, întrucât de două luni se află într-un continuu cantonament centralizat. Sub „tricolor”, decarul albaiulian a bifat la rând echipa Under 19 şi Campionatul European, a ajuns sub comanda lui Piţurcă la prima reprezentativă, apoi la naţionala de tineret, urmând un stagiu la Mogoşoaia cu formaţia Under 18 condusă de Ovidiu Stângă (convocat şi Eduard Schuller) finalizat cu un joc de verificare în Ucraina săptămâna viitoare. „Normal că s-a strâns oboseala, dar e un sentiment aparte să joci şi să te pregăteşti pentru echipa naţională. Victor Piţurcă este un antrenor excelent, am avut multe de învăţat şi am primit sfaturi bune în privinţa viitorului”, a declarat Nicuşor. De altfel, la jocul de verificare a tineretului cu reprezentativa similară a Bulgariei, 1-1 (1-1) la Lovech, au evoluat toţi cei patru albaiulieni: Dinu Moldovan (Espanyol) şi Gicu Grozav („U” Cluj) – titulari, Ciprian Selagea (FC Bihor) şi Nicuşor Stanciu (FC Unirea) au intrat în actul secund.
l”O să aleg oferta cea mai convenabilă”, a afirmat Nicuşor
Reprezentat de agentul Florin Manea, cel ce a contribuit şi la plecarea lui Fabian Himcinschi în Italia, mijlocaşul în vârstă de 18 ani, cu o ascensiune fulminantă în 2011 aşteaptă să se concretizeze ofertele venite din Liga 1. Asaltat de diverşi impresari, inclusiv cu propuneri externe (din Grecia), Nicuşor Stanciu spune că va da curs celei mai convenabile oferte. „O să mă gândesc la toate, pentru că va fi un pas foarte important în carieră. Contează unde o să merg pentru că îmi doresc să ajung la o echipă unde să joc, dar şi chestiunea financiară”, a admis Nicuşor Stanciu. Petre Buduru, preşedintele executiv al Astrei Ploieşti era aşteptat aseară la negocieri, în calculele transferului fiind şi FC Vaslui, mai ales că Porumboiu îl doreşte neaparat pe „diamantul” unirist.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea