Nicuşor Stanciu convocat de Piţurcă la echipa naţională

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Antrenorul echipei naţionale, Victor Piţurcă caută formula magică pentru jocul amical pe care românii îl vor disputa pe data de 10 august cu Uzbekistanul. Printre jucătorii selecţionaţi se numără şi fotbalistul albaiulian, Nicuşor Stanciu, în vârstă de 18 ani, vedeta turneului U 19 şi unul dintre tinerii pe care oficialii de la FC Unirea Alba Iulia vor să îi vândă pe bani grei. Suma cerută pentru un transfer la o echipă din ţară este de 300.000 de euro, bani la care se adaugă procente în cazul „adjudecării” fotbalistului albaiulian de către o formaţie din afara graniţelor. Mijlocaşul alb-negrilor trebuie să se prezinte la echipa naţională astăzi, 1 august. (L.I.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

fane 1 august 2011 at 8:50

felicitari Nicule si mai ales antrenorului care te a descoperit si crescut Kalanyos Alexandru

sandu 1 august 2011 at 11:02

chiar nu puteati da si voi numele la antrenoru ce l-a descoperit, sa se dea si el mare prin oras! kalanyos l/a descoperit pe Spanac, Stanciu a venit de placere la fotbal,,,..

soso 1 august 2011 at 21:40

kalanyosi a fost cel care a educat in sirit sportiv f multi fotbalisti asa ca nu fi rau mai sandu nu esti in masura sa judeci pe nimeni si as vrea sa stiu si eu ce palmares sportiv ai tu

dedeman 2 august 2011 at 12:03

lupu e de vina in cazul lui spanac el semna delegarea lui ca asistent la meciuriile de la juniori,iar daca vrei sa vezi ce a facut kalanyos pentru orasul alba iulia. intra pe google si criie ALEXANDRU KALANYOS,sa vedeti cele mai mari performante ale unui antrenor de copii si juniori.

Roberto 3 august 2011 at 10:10

Era l’unica cosa giusta da fare.Piturca uomo di sport ha capito subito il potenziale di N. Stanciu e a fatto bene a convocarlo, ma per crescere ancora deve andare a far esperinza all’estero lì si puo’ vedere un salto di qualita’ utile anche per la nazionale.

Comentariile sunt oprite