Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Nicuşor Stanciu convocat de Piţurcă la echipa naţională

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Antrenorul echipei naţionale, Victor Piţurcă caută formula magică pentru jocul amical pe care românii îl vor disputa pe data de 10 august cu Uzbekistanul. Printre jucătorii selecţionaţi se numără şi fotbalistul albaiulian, Nicuşor Stanciu, în vârstă de 18 ani, vedeta turneului U 19 şi unul dintre tinerii pe care oficialii de la FC Unirea Alba Iulia vor să îi vândă pe bani grei. Suma cerută pentru un transfer la o echipă din ţară este de 300.000 de euro, bani la care se adaugă procente în cazul „adjudecării” fotbalistului albaiulian de către o formaţie din afara graniţelor. Mijlocaşul alb-negrilor trebuie să se prezinte la echipa naţională astăzi, 1 august. (L.I.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena, mâine și sâmbătă fiind prevăzute alte două întâlniri, de la ora 20.00, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea