Navobi Cricău, în așteptarea Ligii a IV-a | Darius Iacșa, noul director sportiv al clubului

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

După ce a fost una dintre protagonistele luptei pentru promovarea în Liga a IV-a, Navobi Alba Iulia a încheiat stagiunea doar pe poziția a 4-a în Seria 1 a Ligii a 5-a.

Totuși gruparea din Cricău speră ca în următorul campionat să activeze în eșalonul superior, depunând o cerere de înscriere în acest sens către Asociația Județeană de Fotbal Alba. Și, bineînțeles, campania de transferuri este dependentă de decizia AJF Alba. Echipa pregătită de Silviu Miron are prevăzută reunirea în cursul săptămânii viitoare, mai precis joi, 26 iulie. Seria jocurilor de verificare esre deschisă de disputa cu Voința Beldiu (29 iulie, pe teren propriu), alte amicale fiind cu Viitorul Sântimbru (în deplasare, 5 august), şi cu Olimpia Aiud (în deplasare, 12 august), firma Transeuro sponsorizând cu două rânduri de echipament.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

O mutare importantă s-a produs la nivelul conducerii, Darius Iacșa revenind în fotbal după o pauză de câțiva ani, acesta fiind noul director sportiv al clubului Navobi Cricău. “Sunt încântat de oportunitatea de a colabora din nou cu Silviu Miron, de astă dată la Navobi, noua echipă a Cricăului. A venit timpul să îi ofer o mână de ajutor după ce cu ani în urmă dânsul a acceptat, la insistențele mele, să se alăture proiectului «Industria Galda». Am petrecut o perioadă frumoasă la Galda, unde am trăit bucuria ajungerii din Liga a V-a până în Liga a 3-a. Am avut o colaborare foarte bună cu cei din conducerea echipei și cu primarul Romulus Raica, dar a trebuit să renunț la activitate din motive personale. Acum însă e timpul pentru un nou început”, a explicat Darius Iacșa.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Momentan suntem în căutare de investitori care să susțină echipa la nivelul Ligii a 4-a. Comuna Cricău trebuie sa aibă o echipă la acest nivel pentru minunații suporteri din localitate. Și, de ce nu, în viitorul apropiat să se numere ca adversar de serie cu reprezentantele localităților învecinate Galda de Jos și Ighiu”, a conchis oficialul echipei Navobi Cricău.

Dan HENEGAR

Must de Jidvei