Rămâi conectat

Sport

Mutări spectaculoase în Liga a IV-a! Plecări de la Olimpia Aiud: P. Muntean şi Ov. Oniga la Mureşul Vinţu de Jos, Antonescu la Performanţa Ighiu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Olimpia Aiud-Performanta Ighiu11Nici nu s-a încheiat bine turul în Liga a IV-a şi deja s-a produs primele mutări spectaculoase: trei dintre echipierii de bază ai Olimpiei Aiud au acceptat provocările venite de la protagoniste ale sezonului. Astfel, atacantul P. Muntean şi fundaşul Ov. Oniga au acceptat provocarea venită de la liderul Mureşul Vinţu de Jos, iar mijlocaşul Antonescu va fi înregimentat sub comanda lui Adorian Himcinschi, la Performanţa Ighiu, ocupanta locului secund, aflată la două puncte distanţă. De asemenea, ighienii îi vizează pe Vaidasigan (Olimpia Aiud) şi R. David (Cuprirom Abrud), golgheterul ultimelor trei ediţii dându-şi acceptul de principiu

*Jucătorii de la Olimpia sunt liberi să plece

Eu, în urma scandalului de la Sântimbru, am hotărât că îmi dau demisia din funcţia de preşedinte al Olimpiei Aiud. Am decis ca jucătorii de la Olimpia sunt liberi în această perioadă să-şi caute echipe şi respectivii fotbalişti m-au anunţat de intenţiile lor”, a precizat Ioan Demeter, oficialul grupării aiudene, ce a terminat pe locul al treilea.

Olimpia Aiud a fost una din echipele de temut în prima parte a campionatului, elevii lui Remus Ţălnar având potenţial de a învinge orice adversar, valoarea efectivului fiind recunoscută de celelalte competitoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea