Mutări spectaculoase în Liga a IV-a! Plecări de la Olimpia Aiud: P. Muntean şi Ov. Oniga la Mureşul Vinţu de Jos, Antonescu la Performanţa Ighiu!

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Olimpia Aiud-Performanta Ighiu11Nici nu s-a încheiat bine turul în Liga a IV-a şi deja s-a produs primele mutări spectaculoase: trei dintre echipierii de bază ai Olimpiei Aiud au acceptat provocările venite de la protagoniste ale sezonului. Astfel, atacantul P. Muntean şi fundaşul Ov. Oniga au acceptat provocarea venită de la liderul Mureşul Vinţu de Jos, iar mijlocaşul Antonescu va fi înregimentat sub comanda lui Adorian Himcinschi, la Performanţa Ighiu, ocupanta locului secund, aflată la două puncte distanţă. De asemenea, ighienii îi vizează pe Vaidasigan (Olimpia Aiud) şi R. David (Cuprirom Abrud), golgheterul ultimelor trei ediţii dându-şi acceptul de principiu

*Jucătorii de la Olimpia sunt liberi să plece

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Eu, în urma scandalului de la Sântimbru, am hotărât că îmi dau demisia din funcţia de preşedinte al Olimpiei Aiud. Am decis ca jucătorii de la Olimpia sunt liberi în această perioadă să-şi caute echipe şi respectivii fotbalişti m-au anunţat de intenţiile lor”, a precizat Ioan Demeter, oficialul grupării aiudene, ce a terminat pe locul al treilea.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Olimpia Aiud a fost una din echipele de temut în prima parte a campionatului, elevii lui Remus Ţălnar având potenţial de a învinge orice adversar, valoarea efectivului fiind recunoscută de celelalte competitoare.

Dan HENEGAR

2 Comentarii

SE STYE :)) 4 decembrie 2014 at 20:36

iti dai seama ce scandal :)) nu pot sa va explic 😉 trebuie rectificat articolu : ” in urma scandalului facut la santimbru ” era mai corecat exprimarea !

.... 7 decembrie 2014 at 17:33

Care sunt cele 5 transferuri la performanta? Voicu ??? si mai cine

Comentariile sunt oprite