// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Mutare de ultimă oră! Stadionul din Galtiu, gazda finalei Cupei României, a festivității fotbalului județean și a finalelor Campionatului Speranțelor, duminică, 17 iunie

Stadionul din Galtiu va fi duminică, 17 iunie, gazda finalei Cupei României, faza județeană dintre Transalpina Șugag și Sportul Petrești, a festivității de premiere a fotbalului județean, organizată de AJF Alba și a fazei finale a Campionatului Speranțelor, după ce CS Zlatna intenționează să găzduiască pe stadionul “Minaur” faza semifinală la Under 19.
Zlatna a fost locația stabilită de ceva vreme de Asociația Județeană de Fotbal Alba pentru aceste manifestări, însă datorită calificarii echipei de juniori Under 19 de la zlatna la turneul semifinal și a solicitarii clubului de a organiza la Zlatna faza semifinală, o să fie mutată locatia festivității de premiere, a fazei finale a Campionatului Speranțelor și a finalei Cupei României.
Dar iată programul: *Campionatul speranțelor: 12:00 semifinala 1, 13:00 semifinala 2, 14:00 finala mică, 15:00 finala mare; 16:00 festivitatea de premiere, 18:00 Finala Cupei României. Decizia a fost luată de Comitetul de Urgență al AJF Alba, compus din Cristian Petropulos, Ovidiu Hulea și Mihai Dăscălescu.
La Galtiu s-a jucat în 2015 Supercupa AJF între Performanța Ighiu și Mureșul Vințu de Jos, aceeași arenă găzduind primpvara trecută partidele interne ale divizionarei terțe Unirea Alba Iulia.
 

Dan HENEGAR