Mutare de ultimă oră! Stadionul din Galtiu, gazda finalei Cupei României, a festivității fotbalului județean și a finalelor Campionatului Speranțelor, duminică, 17 iunie

Paul Voicu - Primar 2020
Stadionul din Galtiu va fi duminică, 17 iunie, gazda finalei Cupei României, faza județeană dintre Transalpina Șugag și Sportul Petrești, a festivității de premiere a fotbalului județean, organizată de AJF Alba și a fazei finale a Campionatului Speranțelor, după ce CS Zlatna intenționează să găzduiască pe stadionul „Minaur” faza semifinală la Under 19.
Zlatna a fost locația stabilită de ceva vreme de Asociația Județeană de Fotbal Alba pentru aceste manifestări, însă datorită calificarii echipei de juniori Under 19 de la zlatna la turneul semifinal și a solicitarii clubului de a organiza la Zlatna faza semifinală, o să fie mutată locatia festivității de premiere, a fazei finale a Campionatului Speranțelor și a finalei Cupei României.
Dar iată programul: *Campionatul speranțelor: 12:00 semifinala 1, 13:00 semifinala 2, 14:00 finala mică, 15:00 finala mare; 16:00 festivitatea de premiere, 18:00 Finala Cupei României. Decizia a fost luată de Comitetul de Urgență al AJF Alba, compus din Cristian Petropulos, Ovidiu Hulea și Mihai Dăscălescu.
La Galtiu s-a jucat în 2015 Supercupa AJF între Performanța Ighiu și Mureșul Vințu de Jos, aceeași arenă găzduind primpvara trecută partidele interne ale divizionarei terțe Unirea Alba Iulia.
 

ELIT

Dan HENEGAR
Mihail David - 2020

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...