Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

Mulţumiri pentru sponsorii Alba Motor Challenge

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

“Alba Motor Challenge” a fost organizat sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv de către Clubul Sportiv Autosport Fair Play Alba Iulia în colaborare cu Consiliul Judeţean Alba şi cu susţinerea Autotehnica, Valvoline prin Prista Oil România SA – distribuitor official, Auto Drive Center – dealer şi service autorizat Skoda Alba Iulia, Primăria Alba Iulia, Primăria Ciugud, Primăria Berghin, Antel, Pensiunea MA, Rustiq – Hotel-restaurant, Motel Bleumarin, Axel, AB Star Grup, Torent, Florăria Ikebana, Poliţia Rutieră Alba, Jandarmeria Alba, Staţia de salvare Alba Iulia. Parteneri media: MEDIA-BOARD.ro, Motorsportnews.ro, Ziarul Unirea, RallyMagazin, 4tuning şi Autorally. Clubul sportiv organizator mulţumeşte tuturor pentru buna colaborare şi susţinerea acordată. (N.I.T.)

 

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

lAna Mihălţan – Ohaba. Ne-am interesat pentru dumneavoastră la Casa Judeţeană de Pensii Alba, la directorul instituţiei, Nicolae Nartea, care ne-a informat că dosarul a fost verificat şi nu poate fi vorba de nici o ilegalitate. Pensia a fost corect stabilită, deci aţi primit banii cuveniţi pentru perioada lucrată la CAP, toată perioada de vechime în muncă fiind plătită la zi. (A.D.T.)

 

Mulţumiri primarului din Berghin

Subsemnata Sara Cutcan, din comuna Berghin, satul Henig doresc pe această cale să mulţumesc din suflet domnului primar Vasile Bica din Berghin. Domnia sa a făcut un gest de mare omenie, de solidaritate şi mi-a acordat un sprijin bănesc pentru a-mi cumpăra medicamentele necesare. Bunul Dumnezeu să-i dea lumină în suflet şi putere în continuare pentru a putea ajuta şi alţi oameni necăjiţi, aflaţi în impas.
(Sara CUTCAN)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea