Rămâi conectat

Cultură Educație

Mulţumiri pentru sponsorii Alba Motor Challenge

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

“Alba Motor Challenge” a fost organizat sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv de către Clubul Sportiv Autosport Fair Play Alba Iulia în colaborare cu Consiliul Judeţean Alba şi cu susţinerea Autotehnica, Valvoline prin Prista Oil România SA – distribuitor official, Auto Drive Center – dealer şi service autorizat Skoda Alba Iulia, Primăria Alba Iulia, Primăria Ciugud, Primăria Berghin, Antel, Pensiunea MA, Rustiq – Hotel-restaurant, Motel Bleumarin, Axel, AB Star Grup, Torent, Florăria Ikebana, Poliţia Rutieră Alba, Jandarmeria Alba, Staţia de salvare Alba Iulia. Parteneri media: MEDIA-BOARD.ro, Motorsportnews.ro, Ziarul Unirea, RallyMagazin, 4tuning şi Autorally. Clubul sportiv organizator mulţumeşte tuturor pentru buna colaborare şi susţinerea acordată. (N.I.T.)

 

lAna Mihălţan – Ohaba. Ne-am interesat pentru dumneavoastră la Casa Judeţeană de Pensii Alba, la directorul instituţiei, Nicolae Nartea, care ne-a informat că dosarul a fost verificat şi nu poate fi vorba de nici o ilegalitate. Pensia a fost corect stabilită, deci aţi primit banii cuveniţi pentru perioada lucrată la CAP, toată perioada de vechime în muncă fiind plătită la zi. (A.D.T.)

 

Mulţumiri primarului din Berghin

Subsemnata Sara Cutcan, din comuna Berghin, satul Henig doresc pe această cale să mulţumesc din suflet domnului primar Vasile Bica din Berghin. Domnia sa a făcut un gest de mare omenie, de solidaritate şi mi-a acordat un sprijin bănesc pentru a-mi cumpăra medicamentele necesare. Bunul Dumnezeu să-i dea lumină în suflet şi putere în continuare pentru a putea ajuta şi alţi oameni necăjiţi, aflaţi în impas.
(Sara CUTCAN)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

LIVE VIDEO | Gala limbii și literaturii române, prima ediție, la Alba Iulia: Elevii și dascălii din județ, rezultate deosebite la olimpiadele școlare de profil, premiați la Palatul Principilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gala limbii și literaturii române, prima ediție, la Alba Iulia: Elevii și dascălii din județ, rezultate deosebite la olimpiadele școlare de profil, premiați la Palatul Principilor Gala limbii și literaturii române, prima ediție, la Alba Iulia: Elevii și dascălii din județ, rezultate deosebite la olimpiadele școlare de profil, premiați la Palatul Principilor Cetatea Alba Carolina […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea