Rămâi conectat

Sport

Mulţi sportivi înscrişi la powerlifting

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Aşa cum v-am mai informat, la finele acestei săptămâni, la Alba Iulia se vor desfăşura două competiţii de powerlifting la nivelul de vârstă cadeţi (maximum 18 ani): Campionatul Naţional de cadeţi 2011 şi campionatul judeţului Alba, cadeţi. Concursurile sunt organizate de către F.R. Powerlifting şi Clubul Sportiv Zamolxis Alba Iulia în parteneriat cu Agenţia Naţională pentru Tineret şi Sport şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Alba. Din pricina numărului extrem de mare de sportivi nominalizaţi în urma înscrierilor preliminare (până ieri, 22 la feminin şi 48 la masculin), Colegiul Director al Federaţiei Române de Powerlifting a decis desfăşurarea Campionatului Naţional de Powerlifting cadeţi 2011 pe durata a două zile, după următorul program: *sâmbătă, 5 februarie 2011 – toate categoriile de greutate feminin şi categoriile de greutate masculin de la 48 kilograme până la 66 kilograme (inclusiv); *duminică, 6 februarie 2011 – categoriile de greutate masculin de la 74 kilograme până la +120 kilograme. Ora de începere a concursului este 13.00, în sala de culturism de sub tribuna oficială a stadionului „Cetate”, efectuarea cântarului se va face între orele 9.00 şi 11.00, iar şedinţa tehnică este prevăzută la ora 11.15. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Volero Le Cannet – Volei Alba Blaj 0-3, în Liga Campionilor! Victorie de senzație și revanșă a campioanei României!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj, campioana României, a obținut o victorie de senzație în Franța, în disputa cu Volero Le Cannet, scor 3-0 (25-23, 26-24, 25-15), contând pentru etapa a 4-a a Grupei E din Liga Campionilor. Cadoul de la Moș Nicolae a însemnat o victorie în Champions League pentru Volei Alba Blaj. După cea mai bună […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare