Rămâi conectat

Sport

Momente ridicole în Liga a IV-a, la Mihalț meci întrerupt în minutul 34, la scorul de 10-0 pentru Voința Stremț!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Partida de la Mihalț, din penultima rundă a Ligii a IV-a, dintre „lanterna roșie” Dacia și Voința Stremț, s-a încheiat în minutul 34, la scorul de 0-10!!!

Partida s-a încheiat în minutul 34, când gazdele au rămas în numai șase jucători de câmp, după ce rând pe rând unii dintre jucători au părăsit terenul, din “motive medicale”, la ultima reprezentație internă a sezonului. Dacia Mihalț abia a strâns 11 jucători pentru startul disputei, iar pe măsură ce scorul lua proporții, echipierii “lanternei roșii” au început să invoce diverse accidentări, pentru a nu se ajunge la o diferență și mai umilitoare. Rezultatul va rămâne cel înregistrat în momentul întreruperii partidei.

Marcatori: I. Mihălțan (5, 18), Epure (13), R. Juncan (19), Gh. Rîșniță (23), Cerghedean (25, 28), Puia (26), I. Cristea (29), Goangă (33).

Alte rezultate:

Viitorul Sântimbru – Energia Săsciori 0-0

Gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 39, când a fost eliminat Al. Dreghiciu, pentru cumul de avertismente.

Viitorul Vama Seacă – Spicul Daia Română 1-3 (0-2)

Marcatori: Arinar (90+1), respectiv Al. Culda (16, 35, 72).

Dăienii au stricat despărțirea de suporteri a amfitrionilor, ce au înregistrat al doilea eșec la rând. Spicul a câștigat de o manieră categorică, punând punct unei serii negative ce cuprindea 7 jocuri fără victorie, cu numai două remize și 5 înfrângeri. Romeo Arinar, antrenorul gazdelor a înscris golul de onoare, din lovitură liberă, remarcându-se “hat-trick”-ul semnat de Alexandru Culda

AFC Miceşti – Metalul Aiud 9-2 (4-1)

Marcatori: Roşu (3,5), Berchi (10), T. Varga (15), Ispas (62, 68, 69), Iul. Herepean (70), Năcreală (81), respectiv M. Todea (38, 47).

Navobi Cricău – CIL Blaj 0-4 (0-1)

Marcatori: Acatrinei (23), Timiş (60 – penalty), B. Varga (70) şi Cioancă (80). În minutul 69 Varga a ratat un penalty.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urme dispute dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, câștigate la o diferență de un gol, surpriza fiind înregistrată la Unirea, unde […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea