Rămâi conectat

Sport

Miriam Bulgaru, meci de poveste la French Open | Tenismena din Alba Iulia, victorie dramatică după ce a anulat o minge de meci

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miriam Bulgaru, victorie de poveste în turul 1 al calificărilor la French Open, după ce a anulat o minge de meci!

Albaiulianca Miriam Bulgaru (CSM Unirea Alba Iulia) s-a calificat în turul 2 al calificărilor la prestigiosul turneu de tenis French Open.

Marți după amiază, sportiva din Alba Iulia (204 WTA) a învins-o pe Aliona Falei (Belarus, 175 WTA). Miriam Bulgaru s-a impus la mare luptă, în trei seturi, 6-4, 5-7, 7-6. În setul decisiv albaiulianca a revenit după ce a fost condusă cu 2-0, adversara sa făcând break chiar în game-ul inaugural al ultimului act. Apoi Falei a făcut din nou un break, răspunsul albaiuliencei fiind pe măsură: rebreak. Istoria game-urilor câștigate de fiecare jucătoare pe serviciul oponentei s-a repetat și în următoarele patru jocuri și astfel s-a ajuns la 5-5. Miriam Bulgaru și-a fructificat serviciul, la fel apoi Aliona Falei, urmând tie-break-ul pentru desemnarea câștigătoarei confruntării.

Sportiva din Alba Iulia a salvat și o minge de meci înainte de intrarea în tie-break.

Miriam Bulgaru a avut nervii mai tari și a câștigat cu 10-3 în tie-break.

Partida a fost întreruptă, din pricina condițiilor meteo nefavorabile, în setul secund, la scorul de 2-1 pentru jucătoarea de tenis din Alba Iulia.

Miriam Bulgaru evoluează pentru a doua oară la Openul Franței. Anul trecut s-a oprit în turul 2 al calificărilor. Anul acesta ea va juca în turul secund al calificărilor cu Katie Volynets, sportivă în vârstă de 22 de ani din Statele Unite ale Americii.

Lucian DĂRĂMUȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea