Rămâi conectat

Sport

Millenium Giarmata – Performanţa Ighiu 0-3 (0-1) | Nou-promovata a rupt seria ineficacităţii

Dan HENEGAR

Publicat

în

Performanţa Ighiu a învins în deplasare pe Millenium Giarmata în etFC Hunedoara - Performanta 1apa a 11-a a Ligii a 3-a, scor 3-0 (1-0).

E adevărat că n-am mai câștigat de 3 etape, însă în repectivul răstimp am arătat o formă bună, împotriva unor adversari puternici. Jocul de astăzi l-am tranșat în favoarea noastră, pentru că l-am tratat cu maximă seriozitate. Ne-am îndeplinit obiectivul, am luat toate punctele și asta contează. Așteptăm jocurile următoare, inclusiv derby-ul cu Metalurgistul Cugir”, a declarat Adorian Himcinschi, care pentru întâia oară în acest sezon a aliniat aceeași echipă în două runde consecutive.

 

Potopea (23) a reluat cu capul din centrul careului, o lovitură liberă executat de Negură, fundașul fiind la primul gol stagional.

Gazdele au jucat în inferioritate din minutul 43, eliminat Domșa.

Din pricina problemelor de efectiv, Millenium n-a avut portar de rezervă, titularul, Cr. Toma fiind legitimat în mijlocul săptămânii, de la o echipă desființată din Liga a IV-a Timiș.

După pauză au mai înscris R. David (min. 50) și Negură (54). La primul gol, R. David, golgheterul echipei, cu 7 reușite a plecat dintr-o poziție acuzată vehement de ofsaid de către bănățeni, la o lansare a lui Negură.

Negură și-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutul 54, cu un șut în forță din afara careului.

*Negură, MVP-ul partidei

Ex-uniristul George Negură s-a dovedit MPV-ul partidei, cu două pase decisive și un gol.

Performanța a câștigat iar după 3 etape sterile, marcând din nou după 308 minute.

Nou-promovata venea după 3 jocuri fără victorie sau gol marcat, iar bănăţenii erau singura echipă din serie ce n-a reuşit niciun punct pe teren propriu.

Performanţa: R. Bodea – Rodean, Ov. Turuş, Potopea, Cornea – R. Moga (54, Fetița), Bălaş (61, Oniche), Negură (75, Al. Giurgiu), B. Bărculeţ – R. David (83, Buda), S. Turuş; rezerve Baba – F. Morar, G. Toma.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Ciclista Miruna Măda, originară din Alba, desemnată cel mai bun sportiv al județului Sibiu în 2023, la secțiunea sporturi olimpice!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ciclista Miruna Măda, originară din Alba, desemnată cel mai bun sportiv al județului Sibiu în 2023, la secțiunea sporturi olimpice, în cadrul Galei Sportului, eveniment organizat la Sala „Transilvania” și organizat de CJ Sibiu! Miruna Măda, sportiva originară din Alba, a fost desemnată, de curând, cel mai bun sportiv din județul Sibiu în anul 2023, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea