Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Mihnea Costachi, învingător în proba de blitz la Festivalul Internaţional de Şah de la Timişoara

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mihnea Costachi & Marius CeterasJuniorii albaiulieni au dominat proba de blitz a Festivalului Internaţional de Şah de la Timişoara desfăşurată vineri 15 august.

“ Învingător în toate cele 7 partide disputate, Mihnea Costachi (CSU Alba Iulia) s-a impus autoritar devansându-l pe campionul naţional de juniori sub 18 ani în proba de şah rapid Mihai-Eugen Bida (CSU Craiova) care a acumulat 6 puncte. Pe locul 3 s-a clasat un alt junior albaiulian George Ileană (ACS Logismart Sibiu) cu 5,5 puncte, iar locul 4 a fost ocupat de Adrian Sechereş (CSS Timişoara) cu 5,5 puncte, juniorul teiuşan fiind campionul naţional en-titre în proba de blitz la juniori sub 16 ani. La turneul de blitz au participat 47 de juniori, mulţi dintre ei medaliaţi în campionatele naţionale de juniori sau componenţi ai loturilor naţionale de juniori.

De notat că şi în proba de şah clasic, aflată în desfăşurare, juniorii din judeţul Alba se află pe locurile fruntaşe. După 5 runde Adrian Sechereş este lider cu 4,5 puncte (4 victorii şi o singură remiză împotriva lui Mihnea Costachi), fiind urmat de Mihnea Costachi şi alţi 7 jucători cu 4 puncte. Ultimele două runde se desfăşoară sâmbăta şi duminică”, au transmis oficialii CSU Alba Iulia printr-un comunicat de presă.

După terminarea turneului de la Timişoara juniorii albaiulieni vor reveni la Alba Iulia pentru a participa la etapele de săptămâna viitoare a festivalului “Open Şah Alba”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea