Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Mihai Dăscălescu: „Vrem să promovăm în Liga 2!” CSM Unirea Alba Iulia, 200.000 de euro buget în prima parte a sezonului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mihai Dăscălescu, președintele secției de fotbal a CSM Unirea Alba Iulia, a afirmat că obiectivul formației din Cetatea Marii Uniri în sezonul următor, ediția 2023/2024 este promovarea în Liga 2, pentru a celebra în vara anului viitor împlinirea a 100 de ani de la înființarea clubului.

Chiar dacă va exista o presiune suplimentară și toată lumea așteaptă multe, iar adversari ne provesc cu alți ochi suntem încrezători că vom reuși. Obiectivul pe termen mediu este să promovăm în Liga 2, să ajungem să disputăm partidele de baraj. Iar pe termen lung este ca centrul de copii și juniori să ajungă între primele 20 de Academii de fotbal din România în următorii 4-5 ani„, a spus oficialul unirist într-o emisiune la Radio Unirea FM.

Acesta a anunțat că bugetul divizionarei terțe, pentru acest final de an, va fi de un milion de lei, aproximativ 200.000 de euro, fonduri virate de la Primăria municipiului Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În privința campaniei de transferări, Dăscălescu a anunțat că până la începerea campionatului vor mai fi efectuate alte două transferuri, fiind mulțumit de achizițiile realizate și de lotul aflat sub comanda lui Stelian Gherman. Pe de alt parte s-a renunțat la Harangozo și Cl. Morariu, iar în probe sunt R. Ivan (24 ani, ex-Concordia Chiajna) și Chirițoiu (21 ani, ACSO Filiași).

Sâmbătă, la ora 12.00, pe „Cetate” se dispută partida de verificare cu SCM Zalău.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea