Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Mihaela Blaga (CSU Alba Iulia), bronz în proba de 1500 metri, tineret, la naționalele de atletism

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Blăjeanca Mihaela Blaga (CSU Alba Iulia) a cucerit medalia de bronz în proba de 1500 metri, tineret, la naționalele de atletism

Atleta Mihaela Maria Blaga (CS Universitar Alba Iulia) a cucerit medalia de bronz în proba de 1500 metri, categoria tineret, în cadrul Campionatelor Naționale de sală de la București. Timpul competitoarei din Alba a fost 4:36.63, rezultat cu care s-a clasat pe poziția a 6-a în ierarhia senioarelor.

Ținând cont că distanța de 1500 de metri nu reprezintă proba favorită a Mihaelei, nu puteam avea mai multe pretenții din această cursă. A contat faptul că am luat medalie, timpul nu a avut importanță„, a punctat antrenoarea Cristina Man.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Sportiva în vârstă de 19 ani originară din Blaj este la a doua medalie națională din acest an, după argintul adjudecat la Cupa României, în proba de 3000 metri. Competiția se dispută în Sala „Ioan Soter” din București, iar sportiva pregătită de Cristina Man va mai concura duminică în proba de 3000 metri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea