Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

METEO: Temperaturi în scădere și ploi, în următoarele zile, în Transilvania. Prognoza pentru perioada 8 – 21 aprilie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Meteorologii prognozează o răcire a vremii în următoarele două săptămâni, în Transilvania, în timp ce ploile se vor semnala aproape în fiecare zi, în această săptămână, potrivit prognozei de specialitate publicată luni de Administraţia Naţională de Meteorologie, valabilă pentru perioada 8 – 21 aprilie.

În Transilvania, vremea se va răci treptat, astfel încât media temperaturilor maxime va scădea de la 17 – 18 grade, în primele trei zile de prognoză, până în jurul a 11 grade, în intervalul 14 – 16 aprilie. Această medie va fi în creştere, ulterior, iar spre sfârşitul celei de-a doua săptămâni se estimează revenirea la un regim termic normal, cu maxime de 16 – 17 grade, în medie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Temperaturile minime vor avea o evoluţie asemănătoare, media lor fiind în scădere, mai însemnată în intervalul 15 – 18 aprilie, când va putea coborî sub pragul de îngheţ, însă ulterior se estimează că va creşte până la 1 – 2 grade, în dimineţile de 20 şi 21 aprilie.

Se vor semnala precipitaţii predominant sub formă de ploaie, cu o probabilitate de apariţie mai ridicată în intervalul 9 – 13 aprilie, când local pot fi moderate cantitativ.

Sursa: ANM


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO: Florin Piersic, transportat de urgență, din Cluj-Napoca, la un spital din București, cu ajutorul unei aeronave medicale

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Florin Piersic, transportat de urgență, din Cluj-Napoca, la un spital din București, cu ajutorul unei aeronave medicale Actorul Florin Piersic este transferat de urgență cu un avion medical de la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca la un spital din București. Surse citate de Realitatea PLUS indică faptul că actorul va fi internat de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea