Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir, un deceniu în Liga 3 | Președintele Călin Mureșan: “Ne dorim să disputăm al treilea baraj de promovare”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir bifează al 10-lea campionat consecutiv pe a treia scenă fotbalistică, iar gruparea de sub Drăgana își propune ca la finele acestui sezon să dispute al 3-lea baraj la rând pentru promovarea în Liga 2.

“Roș-albaștrii” sunt după 15 etape cea mai bună echipă din Alba, clasându-se pe locul secund al Seriei 9 din eșalonul terț, cu 3 etape înaintea încheierii sezonului regular (matematic mai au nevoie de două puncte pentru a accede în play-off).

Obiectivele noastre sunt etapizate, în primul rând să ne calificăm în play-off, apoi să terminăm pe o poziție cât mai bună. Ne dorim foarte mult să disputăm al 3-lea baraj succesiv. Să vedem ce se întâmplă, abordăm fiecare meci în parte și putem vorbi și de o promovare, la un moment dat, dacă vom fi într-o asemenea postură”, a declarat Călin Mureșan, președintele CS Metalurgistul Cugir, într-o emisiune la Radio Unirea FM.

Continuitate, forța grupului și miza pe tineri (în actualul lot sunt 5 jucători sub 19 ani localnici, Perjeriu, Herlea – portar din 2008, S. Itu și Bura) reprezintă reperele fotbalistice ale Cugirului în această primăvară. Reunirea a fost prevăzută luni, 23 ianuarie, sub comanda antrenorilor Lucian Itu, Marius Neagu – secund, Cătălin Suciu – cu portarii, noutatea fiind revenirea, pentru moment, a preparatorului fizic George Neagu (care a mai lucrat la Cugir în vara anului 2021, ulterior plecând la FC Argeș).

*Selagea și Cîrloanță

Vor fi puține modificări în efectiv, deocamdată consemnându-se despărțirile de Jisa, Căt. Pop și I. Grozav, alte două subiecte la zi fiind menținerea lui Ciprian Selagea (dorit de Viitorul Sântimbru și Industria Galda) și aducerea atacantului Ionuț Cîrloanță (care s-a pregătit în cantonament centralizat la Râmnicu Vâlcea cu CSC Șelimbăr, club de care aparține).

Am discutat cu oficialii sibieni și Ionuț Cîrloanță va fi împrumutat la noi. În privința lui Ciprian Selagea nu cred că își dorește să plece, să facă pasul în Liga 4, chiar dacă este curtat de cele mai bune echipe. Îl văd fericit la Cugir, unde și-a redescoperit plăcerea de a juca fotbal”, a spus oficialul cugirean pentru sursa mai sus amintită.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea