Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir, stagiu centralizat și amical cu SCM Zalău, la Iclod

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir a început cantonamentul centralizat la domiciliu, sub comanda antrenorului Lucian Itu aflându-se 24 de jucători, inclusiv Șaucă și Șuteu, absenți de la primul amical al anului, 2-0 cu Industria Galda de Jos, la Deva, din pricina infectării cu Covid-19.

“Roș-albaștrii” au parte de un ritm intens al pregătirii fizice, unul sau două antrenamente zilnice (la sala de forță sau pe teren). Probleme în privința efectivului sunt cu apărătorul Ștefan Radu, angajat în sistemul militar, căruia programul la serviciu nu-i permite să participe la programul echipei,. Astfel există discuții în vederea înregimentării unui nou apărător central, iar acesta să fie împrumutat până la finele sezsonului la CS Universitatea Alba Iulia. Singura noutate a iernii este ex-uniristul Paul Haj, jucător care a lăsat o impresie favorabilă la debutul în tricoul Metalurgistului Cugir.

Este important că nu a plecat niciun jucător din nucleul de bază. Momentan atacantul Marius Lupu se antrenează cu noi și sper să nu mai apară alte elemente în privința unui eventual transfer. Venirea lui Haj reprezintă un câștig, este un jucător preocupat de fotbal, să învețe și să crească”, a punctat Lucian Itu.

Haj reprezintă o soluție pe termen mediu și lung în privința capitolului Under, unde cugirenii mai au îndemână variantele R. Opric, D. Nicula (împrumutat până la finele sezonului de la Gaz Metan Mediaș), Al. Rus, L. Contra, plus tinerii localnici Perjeriu, Andriuc și S. Itu (fiul antrenorului principal).

Clasată pe locul secund în ierarhia Seriei a 9-a după 15 etape și sigură de participarea în play-out, cu 3 etape înaintea încheierii sezonului regular, formația de sub Drăgana este singura divizionară terță din Alba ce efectuează un stagiu centralizat în această iarnă (Unirea Alba Iulia are un regim de semi-cantonament, iar CS Ocna Mureș apelează la 4 antrenamente săptămânal). Pe perioada cantonamentului, cugirenii au parte și de două întâlniri de verificare, cu SCM Zalău (locul 5 în Seria a 10-a), sâmbătă, 5 februarie, ora 14.00, la Iclod, tot pe teren sintetic, respectiv divizionara secundă Poli Timișoara (vineri, 11 februarie).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea