Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Metalurgistul Cugir şi Opric trăiesc blestemul prelungirilor! După Pâncota şi la Sebiş gol în ultimele secvenţe

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

National Sebis - Metalurgistul Cugir 13În cursa promovării în Liga a 2-a, Metalurgistul Cugir trăieşte blestemul „prelungirilor” în deplasările din Arad, pierzând două puncte imense la Sebiş, la ultima fază a jocului. La Pâncota, în 2 mai, cugirenii au primit un gol în minutul 90+3 şi au pierdut 1-2, iar azi, la Sebiş istoria s-a repetat, vizitatorii fiind egalaţi (2-2) la ultima fază a jocului, după ce au condus cu 2-0 în minutul 13! La al treilea egal consecutiv extern, Metalurgistul s-a îndepărtat la 5 puncte de liderul Şoimii Pâncota, care-şi freacă mâinile de bucurie după acest rezultat, contracandidatele blocându-se reciproc, podiumul fiind următorul: Şoimii Pâncota 34 de puncte, Sebiş 31 şi Cugir 29.

„Sunt supărat, este al treilea meci în care pierdem puncte în prelungiri. Nu poţi să mai spui prea multe după un asemenea meci, când conduci, eşti egalat la ultima fază şi apoi se încheie jocul. Parcă suntem blestemaţi, dar iată că soarta nu a fost de partea noastă. Din păcate asta e, îmi pare rău de munca depusă, care s-a năruit în ultimele secunde. Vrem până la capăt, băieţii s-au dăruit, au luptat, dar iarăşi ne-am trezit fără puncte meritate„,  a declarat antrenorul Marius Opric.

*Pahone: „Un ghinon teribil, parcă suntem blestemaţi”

Am avut ghinion teribil, parcă suntem blestemaţi, adversarul nu merita această remiză. Este al doilea episod dramatic în Arad, în care pierdem puncte, unul la Pâncota şi două acum, la Sebiş. Noi nu ne predăm, ne ducem lupta până la capăt, jucăm finala cu Şoimii Pâncota şi suntem obligaţi să învingem. Oricum situaţia rămâne încurcată, iar săptămâna viitoare se va decide totul”, a spus Ciprian Pahone, preşedintele Metalurgistului. Marţi, Naţional Sebiş joacă la Baia Mare, iar vineri sunt meciuri de foc în Arad, Şoimii Pâncota – Naţional Sebiş şi CS Ineu – Metalurgistul!

*Ultima finală, marţi la Cugir

Marţi, pe Stadionul „CSO” poposeşte liderul, iar meciul capătă aspectul unui baraj pentru Metalurgistul, care dacă învingea la Sebiş avea la îndemână un 1-0 pentru a se propulsa spre eşalonul secund!

*Primarul din Sebiş s-a accidentat la coaste, singur!

Primarul din Sebiş, Gheorghe Feieș și-a fisurat o coastă într-unul dintre birourile de la stadion înainte de meci și are și dureri de natură fizică, pe lângă cele sufletești.  „A sunat telefonul și m-am așezat greșit pe un scaun cu rotile ce a fugit de sub mine. Am simțit că nu e ceva în regulă, dar medicul echipei m-a consultat doar la pauză. După meci mi-am făcut un film la spital și mi s-a spus că am o coastă fisurată. Cu tratament și mișcări line o să-mi revin rapid”, ne-a mărturisit primarul Sebișului.

[nggallery id=1794]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea