Metalurgistul Cugir şi Opric trăiesc blestemul prelungirilor! După Pâncota şi la Sebiş gol în ultimele secvenţe

Paul Voicu - Primar 2020

National Sebis - Metalurgistul Cugir 13În cursa promovării în Liga a 2-a, Metalurgistul Cugir trăieşte blestemul „prelungirilor” în deplasările din Arad, pierzând două puncte imense la Sebiş, la ultima fază a jocului. La Pâncota, în 2 mai, cugirenii au primit un gol în minutul 90+3 şi au pierdut 1-2, iar azi, la Sebiş istoria s-a repetat, vizitatorii fiind egalaţi (2-2) la ultima fază a jocului, după ce au condus cu 2-0 în minutul 13! La al treilea egal consecutiv extern, Metalurgistul s-a îndepărtat la 5 puncte de liderul Şoimii Pâncota, care-şi freacă mâinile de bucurie după acest rezultat, contracandidatele blocându-se reciproc, podiumul fiind următorul: Şoimii Pâncota 34 de puncte, Sebiş 31 şi Cugir 29.

„Sunt supărat, este al treilea meci în care pierdem puncte în prelungiri. Nu poţi să mai spui prea multe după un asemenea meci, când conduci, eşti egalat la ultima fază şi apoi se încheie jocul. Parcă suntem blestemaţi, dar iată că soarta nu a fost de partea noastă. Din păcate asta e, îmi pare rău de munca depusă, care s-a năruit în ultimele secunde. Vrem până la capăt, băieţii s-au dăruit, au luptat, dar iarăşi ne-am trezit fără puncte meritate„,  a declarat antrenorul Marius Opric.

ELIT

*Pahone: „Un ghinon teribil, parcă suntem blestemaţi”

Am avut ghinion teribil, parcă suntem blestemaţi, adversarul nu merita această remiză. Este al doilea episod dramatic în Arad, în care pierdem puncte, unul la Pâncota şi două acum, la Sebiş. Noi nu ne predăm, ne ducem lupta până la capăt, jucăm finala cu Şoimii Pâncota şi suntem obligaţi să învingem. Oricum situaţia rămâne încurcată, iar săptămâna viitoare se va decide totul”, a spus Ciprian Pahone, preşedintele Metalurgistului. Marţi, Naţional Sebiş joacă la Baia Mare, iar vineri sunt meciuri de foc în Arad, Şoimii Pâncota – Naţional Sebiş şi CS Ineu – Metalurgistul!

Mihail David - 2020

*Ultima finală, marţi la Cugir

Marţi, pe Stadionul „CSO” poposeşte liderul, iar meciul capătă aspectul unui baraj pentru Metalurgistul, care dacă învingea la Sebiş avea la îndemână un 1-0 pentru a se propulsa spre eşalonul secund!

*Primarul din Sebiş s-a accidentat la coaste, singur!

Primarul din Sebiş, Gheorghe Feieș și-a fisurat o coastă într-unul dintre birourile de la stadion înainte de meci și are și dureri de natură fizică, pe lângă cele sufletești.  „A sunat telefonul și m-am așezat greșit pe un scaun cu rotile ce a fugit de sub mine. Am simțit că nu e ceva în regulă, dar medicul echipei m-a consultat doar la pauză. După meci mi-am făcut un film la spital și mi s-a spus că am o coastă fisurată. Cu tratament și mișcări line o să-mi revin rapid”, ne-a mărturisit primarul Sebișului.

Dan HENEGAR

3 Comentarii

Nazi Grammar 23 mai 2014 at 20:17

Metalurgistul Cugir si Opric traieste sau traiesc? That is the question!

Georgescu -Tripa 24 mai 2014 at 11:07

Locul 3 e al cujirenilor precis.

PONTA....COPY=PASTE 25 mai 2014 at 23:18

…{*Pahone: “Un ghinon teribil, parcă suntem blestemaţi”}Pai,la cite furaciuni faceti toata camarila,impreuna cu „fiul satului Vinerea”te mai miri ? Oooo,stai ca astea-s numai inceputul sfarsitului,ptr voi mafiotii.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...