Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Metalurgistul Cugir şi Industria Galda, după puncte la Tăşnad şi Dej

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, de la ora 14.00, celelalte două conjudeţene din Seria a 5-a a Ligii a 3-a evoluează în deplasare, la Tăşnad şi Dej, dispute externe din care Metalurgistul Cugir şi Industria Galda caută să nu se întoarcă cu mâna goală.

*Unirea Tăşnad (locul şapte, 17 puncte) – Metalurgistul Cugir (locul 3, 22 de puncte). Nou-promovata care a administrat actualului lider „U” Cluj singura înfrângere stagională  primeşte vizita unei formaţii clasată pe ultima treaptă a podiumului, la o „lungime” de prima poziţie, pierdută după o rundă în care a stat. Nou-promovata din Satu Mare nu a mai învins de 3 partide (două puncte), iar gruparea de sub Drăgana traversează o perioadă prolifică: 4 întâlniri fără înfrângere, cu 10 puncte cucerite. Peste după săptămâni, la Cugir poposesc „şepcile roşii”, pentru meciul anului, dispută în care se pot lămuri multe din necunoscutele legate de numele campioanei de toamnă.

*Unirea Dej (locul 12, 7 puncte) – Industria Galda (locul patru, 21 de puncte). Cu cinci înfrângeri succesive, dejenii sunt în picaj, iar vizita Industriei, „campioana” deplasărilor (13 puncte externe, cel mai bun golaveraj, 14-5, un unic eşec, pe „Cetate”, cu Unirea Alba Iulia) este extrem de periculoasă pentru amfitrioni. Industria nu a mai cunoscut gustul eşecului de 5 confruntări (11 puncte), iar în etapa viitoare va sta. Paul Ciucă nu poate conta pe golgheterul S. Mureşan (suspendat) şi Frenţiu (accidentat), incert fiind şi D. Lupşan (se pregăteşte separat).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea