Ziarul Unirea
 

Metalurgistul Cugir, remiză în triunghiularul amical de la Sibiu, cu Hermannstadt II și Hermannstadt

Metalurgistul Cugir a participat la un triunghiular amical la Sibiu, alături de formațiile  Hermannstadt II (divizionara terță) și Hermannstadt (jucătorii care nu au evoluat în sferturile de finală ale Cupei României cu FCSB), partidele disputându-se pe “Municipal”, unde ieri echipa lui Alex Pelici a umilit echipa lui Gigi Becali.

Partidele s-au desfășurat sub forma a 3 reprize a câte 45 de minute, primele două fiind disputate de gruparea de sub Drăgana, care a învins cu 2-1 pe Hermannstadt II (goluri Făgărășanu și Măd. Popa) și a pierdut 0-1 cu Hermannstadt (nume precum R. Crișan, Neagu, Boboc, Lupu, Tîrnovan, Surugiu, Dumitriu, Pamfile).

Antrenorul Călin Moldovan a mizat pe Crivăț (46, N. Bănică) – Tăban, Negrescu, Vărărean, M. Neagu – Șaucă, Măd. Popa (80, Scurtu), Sorian, Șuteu (75, Firan) – Codrea (70, Udrea), Făgărășanu; Itu și Cioban – menajați, Șt. Radu (s-a operat la Tg. Mureș, va absenta tot returul).

Metalurgistul Cugir va juca primul meci oficial sâmbătă, 11 martie, în deplasare cu CS Iernut, în etapa a 17-a din Seria a 5-a din Liga a 3-a.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...