Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir, remiză în triunghiularul amical de la Sibiu, cu Hermannstadt II și Hermannstadt

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir a participat la un triunghiular amical la Sibiu, alături de formațiile  Hermannstadt II (divizionara terță) și Hermannstadt (jucătorii care nu au evoluat în sferturile de finală ale Cupei României cu FCSB), partidele disputându-se pe „Municipal”, unde ieri echipa lui Alex Pelici a umilit echipa lui Gigi Becali.

Partidele s-au desfășurat sub forma a 3 reprize a câte 45 de minute, primele două fiind disputate de gruparea de sub Drăgana, care a învins cu 2-1 pe Hermannstadt II (goluri Făgărășanu și Măd. Popa) și a pierdut 0-1 cu Hermannstadt (nume precum R. Crișan, Neagu, Boboc, Lupu, Tîrnovan, Surugiu, Dumitriu, Pamfile).

Antrenorul Călin Moldovan a mizat pe Crivăț (46, N. Bănică) – Tăban, Negrescu, Vărărean, M. Neagu – Șaucă, Măd. Popa (80, Scurtu), Sorian, Șuteu (75, Firan) – Codrea (70, Udrea), Făgărășanu; Itu și Cioban – menajați, Șt. Radu (s-a operat la Tg. Mureș, va absenta tot returul).

Metalurgistul Cugir va juca primul meci oficial sâmbătă, 11 martie, în deplasare cu CS Iernut, în etapa a 17-a din Seria a 5-a din Liga a 3-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea