Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir dă jucători în Liga a 2-a: L. Tudor, împrumutat la Ripensia Timișoara

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir dă jucători în Liga a 2-a, mijlocașul Laurențiu Tudor fiind împrumutat pentru un sezon la Ripensia Timișoara, nou-promovata în eșalonul secund. Gruparea de sub Drăgana a achiziționat 11 jucători în această vară și i-a permis tânărului fotbalist să evolueze pe a doua scenă, pentru derularea tranzacției L. Tudor mai prelungindu-și contractul cu încă doi ani cu formația cugireană.

Dacă portarul Vlad Ignat (Performanța Ighiu) nu a rămas în curtea grupării de pe Bega, din motive neclare, în schimb L. Tudor (19 ani) a acceptat oportunitatea ivită, de a faca pasul spre eșalonul superior.

Ignat și L. Tudor au fost testați de Ripensia, au jucat și în amicale, însă s-au întors apoi la cluburile din Alba, de care aparțin.

 Ripensia Timişoara este proaspăt promovată în Liga a 2-a, după ce a câştigat Seria a 4-a a Ligii a 3-a.

Vlad Ignat (21 de ani) şi L. Tudor (19 ani) sunt eligibili pentru eşalonul secund în următoarea ediţie, însă nu mai îndeplinesc condiţiile Under 19 în eşalonul terţ, la cluburile de care aparţin.

Returul trecut Vlad Ignat a apărat la Metalul Reşiţa, în Liga a 2-a, retrogradată la finele sezonului, iar în iarnă L. Tudor a venit sub Drăgana de la prim-divizionara Pandurii Tg. Jiu. Vlad Ignat a semnat recent un contract cu gruparea ighiană, ce i-a permis să susţină probe de joc pe Bega, iar L. Tudor mai avea încă un an contract cu Metalurgistul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru – Inter Unirea 5-1 (3-1), în finala Cupei României, faza județeană! Sărbătoare la Galtiu, trofeu adjudecat după 8 ani!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a cucerit pentru a doua oară în istorie Cupa României, la 8 ani distanță de la primul trofeu, după un ultim act disproporționat Sărbătoare pentru gruparea de suflet a familiei Hulea, sântimbrenii câștigând de justețe finala, după un meci controlat cu autoritate. Trupa din Galtiu s-a impus fără emoții în finala de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea