Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir caută de zor… juniori! Ispas şi Stoian, noutăţi sub comanda lui Cristian Coroian

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gruparea de sub Drăgana va începe pregătirile luni, 13 iulie, principala preocupare în aceste zile fiind înregimentarea tinerilor jucători Under 19, în ediţia viitoare de campionat fiind obligatorie utilizarea în primul unsprezece a trei asemenea fotbalişti.Bogdan Petric

Toată strategia noastră se învârte în jurul acestui aspect, extrem de important. În funcţie de juniorii găsiţi şi posturile pe care evoluează, vom mai bifa şi alte transferuri”, a declarat directorul sportiv Bogdan Petric. Oficialii cugireni au şi alte nume pe agenda achiziţiilor: fundaşul Daniel Stoian (originar din zonă) ce a evoluat la FC Naţional, Juventus Bucureşti, Metaloglobus Bucureşti şi intenţionează să revină acasă, dar şi mijlocaşul Andrei Ispas (împrumutat returul trecut de la FC Braşov), care caută să-şi rezilieze înţelegerea cu fosta prim-divizionară.

Citeşte şi: Metalurgistul Cugir îşi „trage” juniori republicani! Plecări din efectivul divizionarei terţe

Liga a 3-a va debuta în 28/ 29 august, iar Metalurgistul Cugir a sunat adunarea cel mai târziu în Alba, raportat la celelalte competitoare, Industria Galda de Jos şi Performanţa Ighiu, angrenate în Cupa României.

*Trial judeţean anulat

Tocmai pentru a acoperi cât mai bine subiectul fotbaliştilor sub 19 ani, sâmbătă dimineaţa, pe Stadionul „CSO”, sub îndrumarea antrenorului Cristian Coroian urma să se desfăşoare un trial fotbalistic, însă din varii motive, acesta a fost anulat, astfel că pregătirea va începe luni după amiază. Erau aşteptaţi, pentru a fi văzuţi la lucru fotbalişti de la Olimpia Aiud, CS Ocna Mureş şi AFC Unirea 1924 Alba Iulia, clubul din Cetatea Marii Uniri arătându-şi disponibilitatea de a împrumuta sub Drăgana câţiva juniori de perspectivă.

*Vor fi şi juniori republicani

După foarte multă vreme, sub Drăgana se vor înfiinţa echipe de juniori A şi B, care vor activa în ediţia viitoare a competiţiilor organizate de Federaţia Română de Fotbal. „În acest moment, noi plătim tribut celor 6 ani în care fotbalul a dispărut în Cugir. Cu juniorii republicani încercăm să asigurăm continuitatea fotbalistică, să avem baza”, a menţionat Petric. În principiu, de viitoarele echipe ale Metalurgistului Cugir, juniori A şi B urmează să se ocupe antrenorii Cătălin Paşcanu şi Traian Avram.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea