Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir – ASU Poli Timişoara, derby-ul Seriei a 4-a sub Drăgana | Tribuna întâi a Stadionului „CSO”, deschisă spectatorilor la meciul de vineri!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 18 martie, la partida derby a Seriei a 4-a din Liga a 3-a, de la ora 15.00, dintre Metalurgistul Cugir şi Metalurgistul Cugir - Beciherecu Mic 102ASU Poli Timişoara, pentru prima dată în acest campionat va fi permis accesul spectatorilor în tribuna întâi a Stadionului „CSO”, pentru un meci de o importanţă covârşitoare în economia sezonului. 

*400 de scaune montate

Confruntarea ce va opune primele două clasate din ierarhie, despărţite de 3 puncte a fost mutată vineri, din varii motive, oficialii cugireni aşteptându-se la o afluenţă sporită de public, ţinând cont de importanta jocului şi pasiunea fanilor „alb-violeţi”, ce-şi însoţesc, cu sutele, favoriţii la fiecare deplasare. „Nu este o inaugurare propriu zisă, noi încercăm să asigurăm condiţii cât mai bune, în situaţia dată, pentru spectatori. Astfel, în tribuna a doua vor fi repartizaţi suporterii din Banat, iar ceilalţi spectatori, din Cugir sau din judeţ, vor intra doar în tribuna întâi, pentru a evita Metalurgistul Cugir - Beciherecu Mic 97orice incidente„, a declarat Ciprian Pahone, preşedintele Metalurgistului.

*”Haideţi cu toţii la Cugir”

Superba galerie timişoreană se mobilizează din greu pe reţelele de socializare, pentru marele meci de la Cugir. Fanii bănăţeni promit un spectacol de zile mari, la fel ca şi pe „Cetate”, în tur, mesajul fiind „Haideţi cu toţii la Cugir”. Galeria „Peluza Sud” speră se se bazeze pe aproximativ 200 de suporteri în deplasarea din fieful contracandidatei.

În acest moment, arena de sub Drăgana este în plin proces de modernizare, lucrările dorindu-se a fi finalizate în jurul datei de 20 aprilie, tribuna mare urmând a fi acoperită integral şi montate scaune în întregul sector. Din acest motiv, fanii erau direcţionaţi spre tribuna secundară la toate jocurile interne ale „roş-albaştrilor”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea