Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Medic din Alba, premiul I la un congres internațional desfășurat la Paris

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Medicul specialist pneumolog al Spitalului de Boli Cronice Câmpeni, Petru Emil Muntean, a fost premiat la Congresul Internațional al Societății Europene de Pneumologie desfășurat la Paris.

În septembrie a avut loc al 28-lea Congres Internațional al Societății Europene de Pneumologie, iar la el au participat aproximativ 23000 de participanți majoritatea medici, din întreaga lume.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Locul I a constat într-o tabletă tableta Apple iPad Pro și taxa gratuită de participare la Congresul de anul viitor din Madrid.

Delegații au răspuns la întrebări cu răspunsuri multiple care acoperă întregul spectru clinic: privind diagnosticul, tratamentul și gestionarea bolilor respiratorii majore.

Subiectele abordate au fost: boli respiratorii, boli pulmonare interstițiale, boli respiratorii pediatrice, boli pulmonare vasculare, îngrijire critică respiratorie, infecții respiratorii, tulburări de somn și respirație, oncologie toracică.

Citește și Nou medic specialist pneumolog la Spitalul de Boli Cronice Cîmpeni


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea