Rămâi conectat

Sport

Medalii la Naţionalele de haltere pentru cadeţi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Finalele Campionatului Naţional de haltere pentru cadeţi, competiţie găzduită în acest an la Constanţa, cu un record de participare, peste 200 concurenţi, a adus şase medalii de bronz în contul delegaţiei albaiuliene, compusă de 20 de sportivi conduşi de antrenorul Ioan Frăţilă. Astfel, Daniel Ordean (categoria +94 kilograme, CS Unirea Alba Iulia) a cucerit trei medalii de bronz, la fel ca şi Carmen Pârva (categoria +69 kilograme, LPS Alba Iulia), ultima fiind campioana europeană la powerlifting juniori. „Este o schimbare de generaţie la nivelul clubului şi sunt convins că anul viitor jumătate din actualii halterofili vor cuceri medalii naţionale”, a declarat Ioan Frăţilă.
Rezultate notabile au mai realizat Vlad Popa (LPS Alba Iulia) – trei locuri 4 la categoria +94 kg, Dan Turuş (LPS Alba Iulia) – trei locuri 5 la cat. +94 kg, Marius Die (CS Unirea Alba Iulia) – trei locuri 5 la cat. 77 kg, Diana Şilinca (CU Unirea Alba Iulia) – trei locuri 5 la cat. 53 kg, bine prezentându-se şi Bogdan Ioica şi Tiberiu Tamaş, ambii CS Unirea Alba Iulia, la categoria 62 kilograme. Viitoarea competiţie naţională este programată peste trei săptămâni la Botoşani, finalele la juniori 1. „Suntem în grafic cu obiectivele propuse la cadeţi, întrucât nu au fost prevăzute calificări şi nu aveam un reper al performanţelor celorlalţi concurenţi”, a conchis Ioan Frăţilă. ”Ţin să mulţumesc Consiliului Judeţean Alba şi Primăriei municipiului Alba Iulia pentru sprijinul financiar acordat în acest an. Acest sprijin ne dă posibilitatea de a mări numărul de sportivi şi astfel o să crească în timp şi şansele să descoperim adevărate vârfuri sportive”, a precizat Radu Nicula, directorul CS Unirea Alba Iulia. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Atomic Blaj, debut la minibaschet masculin cu rezultate de apreciat la Festivalul Regional, prima participare oficială

Dan HENEGAR

Publicat

în

Echipa Atomic Blaj a avut parte de un debut pozitiv la nivelul baschetului competițional juvenil. Echipa din „Mica Romă” a participat la prima ediție a Festivalului Regional de minibaschet, la Brașov, în „Zeiden Arena”. În fapt a fost prima participare oficială a unei echipe din Blaj la o competiție organizată de Federația Română de Baschet. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea