Rămâi conectat

Sport

Meci amical, Olimpic Zărnești – Perfomanța Ighiu 1-6 (0-4) | O nouă victorie categorică a divizionarei terțe

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanța Ighiu a câștigat din nou într-un mod categoric, un meci amical disputat cu Olimpic Zărnești, un set de tenis, scor 6-1 (4-0).

Este a doua partidă de verificare susținută de divizionara terță în cadrul stagiului centralizat de la Codlea, după acel 5-0 cu ACSM Codlea.

Pe un teren acoperit cu zăpadă de peste 10 centimetri, formația din Alba a impus ritmul și a marcat pe bandă rulantă, prin Hidișan (16), Seiwerth (22), Ad. Lăcătuș (39) – primul gol pentru noua sa echipă, scorul pauzei fiind stabilit de Fetița (44).

La reluare, au mai înscris Lăcătuș (52) și Seiwert (69), fiecare trecându-și în cont o dublă, adversarii punctând în minutul 65, la 0-5. În distribuția Performanței s-a regăsit și fundașul Ghină (ex-Viitorul Ghimbav), ce a fost testat de antrenorul Mihai Manea.

Au fost folosite distribuțiile: Sporea – A. Câmpean, Iclănzan, Tebo, Ad. Mărginean – Trifa, Hidișan – Ad. Lăcătuș, Fetița, Cl. Marcu – Seiwerth – în prima repriză; Zăvoi – Olălău, Iclănzan, Ghină (ex Viitorul Ghimbav, în probe), Ad. Mărginean, Joldeș, E. Crișan, Cl. Marcu, Unguru, Lăcătuș, Seiwerth, au mai intrat Zsigmond și Petruse – în actul secund.

După a patra victorie amicală, împotriva locului al treilea în Liga a IV-a Brașov, stagiul centralizat al echipei conduse de Mihai Manea, Raul Oargă (mulțumesc frumos…) și Petre Clep, se încheie sâmbătă, cu un alt test, adversar fiind Inter Tărlungeni – poziția a șaptea în ierarhia turului Ligii a 4-a Brașov (sâmbătă, 17 februarie, ora 10.30).

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea