Rămâi conectat

Sport

Meci amical, CFR Cluj 2 – CSU Alba Iulia 2-0 (0-0) | Badra Cisse, debut la universitari

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Universitatea Alba Iulia, singura divizionară terță din Alba, care mai continuă antrenamentele după încheierea stagiunii, a susținut un joc de verificare, în deplasare, cu CFR Cluj 2, echipa secundă a fostei campioane din “Gruia”, prilej cu care sub comanda lui Mihai Manea a debutat Badra Cisse (20 de ani, fundaș din Coasta de Fildeș, acontat de CFR Cluj, a evoluat la juniorii grupării Beșiktaș Istanbul).

Amfitrionii, care s-au clasat pe locul 9 în Seria 10 și au retrogradat, s-au impus cu scorul de 2-0 (0-0), iar CSU Alba Iulia mai are prevăzut marți, 6 iunie, un meci amical, la Geoagiu, cu Gloria, campioana Ligii 4 din Hunedoara, pregătită de Gabriel Cotoară.

Pentru CSU au jucat: Fl. Șerban – Frențiu, B. Cisse, Ionică, Cunțan – D. Trifu, Paleoca, Adjani, M. Toma – Herci, Al. Bodea; au mai intrat Spînu, Vasinc, Bolojan, Kilyen, Kis, Amihăesei, Gilyen, S. Stan, Cărăbineanu, Al. Albu, E. Vlad, R. Popa (absenți Al. Petresc și Bucurică).

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia, calificată la turneul semifinal de baschet feminin Under 14

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal de baschet feminin Under 14, iar antrenorul Valentin Urian este în cursă și la Under 13 pentru accederea între primele formații din țară. LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal Under 14 la baschet feminin, un rezultat notabil pentru micuțele baschetbaliste pregătite de antrenorul Valentin Urian, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea