Rămâi conectat

Actualitate

MARȚI: Vremea se răceşte brusc și revin ploile. Starea vremii pentru zilele următoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vremea intră,  de marţi, într-un proces de răcire, temperaturile urmând să fie cu peste 10 grade mai scăzute decât în ziua precedentă.

Marţi, vremea se va răci, chiar accentuat în jumătatea de sud a teritoriului, astfel valorile termice se vor situa ușor sub mediile multianuale. Vor fi înnorări mai persistente în regiunile sudice, estice și parțial în cele centrale, unde temporar va ploua slab. Ploile vor fi mai frecvente și pe arii relativ extinse ziua, în timp ce noaptea se vor restrânge.

La munte, treptat vor predomina ninsorile, iar spre sfârșitul intervalului, în Maramureș, nordul Moldovei și în Transilvania trecător pot fi precipitații mixte. Vântul va avea intensificări temporare la munte, iar la cote mai reduse local și în restul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 15 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -5 și 5 grade. Spre sfârșitul nopții, pe arii restrânse îndeosebi în regiunile intracarpatice, se va produce brumă.

Miercuri, vremea va fi ușor mai rece decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul zilei, când pe arii restrânse vor fi precipitații sub formă de ploaie în regiunile sudice și trecător mixte în extremitatea de nord-est. În zona de munte, izolat se vor semnala ninsori slabe.

Local și temporar vântul va continua să prezinte intensificări, viteze mai mari urmând a se înregistra pe crestele montane și în estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade, iar cele minime între -7 și 3 grade, ușor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea local se va produce brumă.

Sursa: romaniatv.net.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea