Rămâi conectat

Sport

Marius Opric a revenit pe banca Metalurgistul Cugir *Antrenorul din sezonul trecut a efectuat deja primul antrenament

Tudor Stan

Publicat

în

După ce Dan Mănăilă şi-a anunţat demisia, conducerea echipei Metalurgistul Cugir a căutat să numească repede Metalurgistul tribuna5un antrenor, iar după câteva discuţii purtate cu fostul tehnician al Cugirului di nsezonul precedent, Marius Opric şi-a dat acordul să revină pe banca echipei alături de care a fost foarte aproape să promoveze.

Multă lume spune că ciorba reîncălzită nu mai are acelaşi gust. Marius Opric a revenit la Metalurgistul Cugir echipă de care a „divorţat” în urmă cu 3 luni, imediat după încheierea campionatului, la finalul căruia formaţia de sub Drăgana a ocupat poziţia a 3-a în clasament. Iată declaraţia preluată de pe site-ul oficial al echipei: „De astăzi domnul Marius Opric va conduce antrenamentele echipei noastre! Fost portar al Cugirului şi antrenor în ediţia precedentă când Metalurgistul Cugir a scris istorie în primul an de Liga a 3-a, domnul Opric este de astăzi din nou alături de noi, iar împreună sperăm să batem performanţele înregistrate anul trecut!”.

Marius Opric va trebui anul acesta să lupte pentru promovare în liga secundă, lucru reuşit în sezonul trecut dacă s-ar fi adoptat sistemul din acest an. Anul trecut Metalurgistul CUgir a terminat campionatul pe primul loc, însă a urmat un play-off la capătul căruia echipa a terminat abia pe locul al 3-lea după Şoimii Pâncota şi Naţional Sebiş. Marius Opric va debuta pe banca Metalrugistul Cugir, sâmbătă de la ora 18.00 pe arena CSO Cugir împotriva echipei Unirea Jucu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena, în 18-21 aprilie Echipa de volei feminin gimnaziu a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat turneul final de la Brăila și a devenit, pentru al doilea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea