Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Maria Simandi, vocea de aur a Aiudului i-a ”întors” pe Smiley, Chirilă, Moga și Loredana

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Maria GabrielaMarți, 16 septembrie a avut loc prima ediție din noul sezon de ”Vocea României”, la care participă și o tânără interpretă originară din Aiud, Maria Gabriela Simandi.

Aiudeanca nu a apărut încă pe micile ecrane, însă imediat după terminarea show-ului de marți, realizatorii emisiunii ne-au stârnit curiozitatea și au postat pe site-ul oficial, un video, în care Maria a ”întors” toate cele patru scaune, antrenorii – Loredana, Smiley, Marius Moga și Tudor Chirilă fiind plăcut impresionați.

Clipul s-a întrerupt când a venit rândul Mariei să ”vorbească”, iar pe cine a ales vom afla în următoarele ediții.

Imediat după postarea clipului au apărut și mesaje de felicitare pe rețeaua socială Facebook: ”Woow, cat timp te-am ascultat, mi s-a ridicat parul pe mine. Bravo, ai o voce superba si esti o persoana foarte talentata, nu doar in ceea ce priveste vocea”, a scris un internaut.

Maria are 17 ani și studiază canto-jazz la Liceul de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, fiind pregătită de profesoara Laura Orian. Pasiunea pentru muzică o are de când s-a ”născut”, vrea să studieze Conservatorul din București și să-și clădească o carieră în acest domeniu.

Sursa foto Facebook.com


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea