Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Mâine, pe “Cetate”, CSU Alba Iulia – ACS Tg. Mureș | Miza: prima poziție în play-out

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mâine, la ora 18.00, pe “Cetate”, CS Universitatea Alba Iulia (locul 6, 34 de puncte) întâlnește ACS Tg. Mureș (un loc mai sus, cu un punct mai mult), miza confruntării fiind clasarea pe prima poziție din play-out.

Cu prilejul ultimei reprezentații interne (finalul sezonului propune săptămâna viitoare derby-ul “de Alba” de la Ocna Mureș), studenții din Cetatea Marii Uniri își vor lansa și imnul oficial (melodie ce-i aparține lui Liviu Trifu).

“Este clar că ne dorim să ne despărțim de suporteri cu o victorie și țintim toate punctele, în ideea de a ne clasa pe locul întâi din play-out”, a menționat antrenorul Mihai Manea.

Bucurică este incert, iar Cunțan și Al. Albu sunt plecați cu echipa universitară la turneul final de la Oradea (au fost convocați și Haj – Metalurgistul, Vl. Domșa și Bârdea – CSM Unirea Alba Iulia).

Mureșenii au legat două victorii consecutive, ultima, un 5-1 net la Ocna Mureș, iar univeritarii au maximum de puncte pe teren propriu în play-out din 4 întâlniri. În meciul tur a fost remiză, 1-1 la Tg. Mureș în urmă cu o lună (confruntare în care Szilárd Sütö, antrenorul maghiar al gazdelor avut reacții deplasate la adresa jucătorilor și băncii tehnice a universitarilor). Tot egal, cu același scor a fost pe “Cetate” în sezonul regular, iar în martie, CSU a suferit la Tg. Mureș prima înfrângere a anului (1-3).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș, eliminată în sferturile de finală la Under 17, după 2-6 cu SCM Zalău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Sebeș a fost eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Under 17, după eșecul drastic din deplasare cu SCM Zalău, scor 2-6 (0-3). Vizitatorii conduși de Doru Oancea au fost copleșiți de miza jocului eliminatoriu. emoțiile și-au spus din plin cuvântul și după un sfert de oră gazdele aveau avantaj de 3 goluri. Zarurile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea