Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Mâine, ora 15.00, CS Ocna Mureș – ACS Tg. Mureș | E cazul să mai și câștigați…

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Ocna Mureș, “lanterna roșie” din Seria 9 din Liga 3 (9 puncte), este constrânsă să ia puncte la ultima reprezentație acasă din sezonul regular, sâmbătă, ora 15.00, cu ACS Tg. Mureș (locul 6, 21 de puncte), opoenent cu care se va mai duela în play-out.

Sufocați de lupta pentru evitarea retrogradării, ocnamureșenii sunt obligați să stopeze seria interminabilă a decepțiilor: mai bine de șase luni fără victorie în eșalonul terț (ultimul succes, în 17 septembrie, 4-3 cu Avântul Reghin!!!), respectiv 189 de zile, doar două puncte acumulate în ultimele 13 prestații, 4 eșecuri succesive (două în 2023, fără a înscrie) și tot 4 înfrângeri la rând în fața fanilor.

Revin, după suspendări, D. Mic și Haiduc, însă absentează Ceaca (reziliat contract pentru gesturi deplasate la adresa fanilor), B. Burcea (ocupat cu obținerea cetățeniei române) și Guț (învoit, motive personale). În tur a fost 3-1 pentru mureșeni, la câteva zile după victoria de senzație obținută de “Soda dragă” în Cupa României, 1-0 cu prim-divizionara Chindia Târgoviște.

Luăm ca reper evoluția noastră de la Ungheni după ce am fost conduși cu 2-0 și vrem să ne ridicăm nivelul. Avem nevoie de puncte ca de aer, pentru a ne reveni din punct de vedere moral, să ne revină încrederea. Practic, pentru noi acum începe play-out-ul. Sunt 11 finale și trebuie să le tratăm la modul cel mai serios posibil”, a explicat Dan Roman.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea