Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Mâine, ora 14.00, pe “Cetate”, CSM Unirea Alba Iulia – ACS Tg. Mureș | „Alb-negrii”, fără pași greșiți!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mâine, ora 14.00, pe “Cetate”, se dispută întâlnirea dintre CS Municipal Unirea Alba Iulia (locul 5, 18 puncte) și ACS Tg. Mureș (poziția a 7-a, 12 puncte), contând pentru etapa a 13-a a Seriei 9 din eșalonul terț.

“Alb-negrii” vin după eșecul de la Ungheni (3-4), după un joc cu multe probleme de arbitraj, înfrângere ce a întrerupt seria remarcabilă de 5 jocuri la rând adjudecate. În disputa tur, în Mureș, a fost remiză, scor 1-1. Amfitrionii au probleme de efectiv, în zona centrală a defensivei, întrucât vor absenta Dehelean (eliminat în runda precedentă) și, mai mult ca probabil, Emanuel Codrea, cel care și-a făcut debutul internațional în reprezentativa României Under 19. “Tricolorii” au susținut o dublă de verificare cu Slovenia, în deplasare, în primul meci fiind 0-3 (0-1), uniristul evoluând în actul secund, iar joi a fost un nou eșec 0-1 (0-1).

Suntem pregătiți din toate punctele de vedere pentru un meci tipic de campionat. Este un joc destul de important, acum în finalul sezonului. Ne gândim numai la victorie și e clar că vrem să nu irosim puncte, mai ales că urmează deplasarea de la Hunedoara (n.a. – joc care se va disputa sâmbătă, 26 noiembrie, așa cum fusese programat inițial)”, a spus Marcel Rusu.

Demn de remarcat este faptul că până în prezent gruparea albaiuliană a strâns 18 puncte, iar sezonul trecut au fost doar 11, în 18 etape! Nou-promovata a luat 4 puncte externe, o victorie la Ungheni (1-0) și o remiză la pecedenta prezență pe “Cetate” (1-1 cu CSU Alba Iulia, acum o lună).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea