Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Mâine, antrenorul Marius Opric va decide dacă va continua sau nu la Metalurgistul Cugir

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi târziu, după antrenament, Marius Opric urma să decidă dacă mai continuă pe banca tehnică a Metalurgistului Cugir. Tehnicianul hunedorean a avut o ședință cu conducătorii clubului, aceștia încercând să-l înduplece pentru a reveni asupra deciziei.

O să port o discuţie cu conducătorii şi în funcţie de deznodământul dialogului o să mă decid”, a spus Opric astăzi, în jurul orei 15.00, înainte de întâlnirea cu oficialii Metalurgistului.

Cum și jucătorii insistă ca ”principalul” să rămână, acesta și-a amânat răspunsul pentru ziua de marți când va avea loc o nouă întâlnire ”face to face” cu șefii clubului cugirean.

Antrenorul Marius Opric a demisionat verbal sâmbătă, amendând astfel incidentul pentercut între preşedintele Ciprian Pahone şi fotbalistul Daniel Lupşan, oficialul cugirean lovindu-l vineri, după jocul pierdut cu Naţional Sebiş, pe fotbalistul în cauză. Lupşan nu s-a mai prezentat la antrenamente, vrea să-şi rezilieze contractul şi să-l acţioneze în instanţă pe oficialul Metalurgistului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea