Rămâi conectat

Sport

Mâine, antrenorul Marius Opric va decide dacă va continua sau nu la Metalurgistul Cugir

Dan HENEGAR

Publicat

în

Astăzi târziu, după antrenament, Marius Opric urma să decidă dacă mai continuă pe banca tehnică a Metalurgistului Cugir. Tehnicianul hunedorean a avut o ședință cu conducătorii clubului, aceștia încercând să-l înduplece pentru a reveni asupra deciziei.

O să port o discuţie cu conducătorii şi în funcţie de deznodământul dialogului o să mă decid”, a spus Opric astăzi, în jurul orei 15.00, înainte de întâlnirea cu oficialii Metalurgistului.

Cum și jucătorii insistă ca ”principalul” să rămână, acesta și-a amânat răspunsul pentru ziua de marți când va avea loc o nouă întâlnire ”face to face” cu șefii clubului cugirean.

Antrenorul Marius Opric a demisionat verbal sâmbătă, amendând astfel incidentul pentercut între preşedintele Ciprian Pahone şi fotbalistul Daniel Lupşan, oficialul cugirean lovindu-l vineri, după jocul pierdut cu Naţional Sebiş, pe fotbalistul în cauză. Lupşan nu s-a mai prezentat la antrenamente, vrea să-şi rezilieze contractul şi să-l acţioneze în instanţă pe oficialul Metalurgistului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Senzațional!!! România – Ucraina 3-0 (1-0), la debutul la Euro 2024, un meci de poveste! Albaiulianul Nicolae Stanciu, gol fabulos pentru istorie!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Senzațional!!! România – Ucraina 3-0 (1-0), la debutul la Euro 2024, un meci de poveste, o partidă mare al „tricolorilor”, cu cea mai categorică izbândă din istoria participării la turneele finale! Albaiulianul Nicolae Stanciu, gol fabulos pentru istorie, fiind desemnat MVP-ul meciului!!!   Albaiulianul Nicolae Stanciu a marcat un gol fabulos la Euro 2024, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea