Rămâi conectat

Sport

M. Oprea şi M. Tănasă – surprizele lui Gherman

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei modificări în primul unsprezece a efectuat Stelian Gherman comparativ cu jocul cu Poli Timişoara. Au fost titularizaţi surprinzător, Marian Tănasă (16 minute bifate în rundele precedente) şi Mircea Oprea (27 de minute jucate), situaţie în care Pecarov a evoluat cu precădere în banda dreaptă, dar şi Potopea, în detrimentul junelui Schuller, pe postul de fundaş dreapta. De asemenea, pentru a doua rundă consecutivă, Negură nu a fost inclus în lot.
lSg. Costea a ajuns direct la spital
Intrat în minutul 83, Sergiu Costea a fost nevoit să ceară înlocuirea după numai 5 minute, în urma unui duel aerian cu un adversar, în locul său intrând Ciofu. Fotbalistul unirist a ajuns, din pricina problemelor medicale acute, la spitalul din Bistriţa, unde a petrecut circa două ore şi jumătate. „N-am mai avut aer efectiv, după acea lovitură. Colegii s-au speriat când au văzut faza. Este vorba de o contuzie pe nervul sciatic, după ce au relevat investigaţiile”, a povestit Sg. Costea. „Mi s-a blocat spatele, parcă sunt «Cocoşatul de la Notre-Dame». Trebuie luni să merg cu respectivul RMN la un nou medic la Cluj, să văd exact cu stau lucrurile”, a mai adăugat Costea. În altă ordine de idei, ex-uniristul Fabian Himcinschi a primit „OK”-ul din partea UEFA (fiind minor a fost nevoie de o documentaţie aparte) pentru transferul la Empoli FC, după trei runde în care nu a evoluat la „Primavera”. Mutarea trenează de luni bune, iar FC Unirea aşteaptă finalizarea actelor pentru a încasa suma de 105.000 euro cuvenită, negocierile purtându-se la finele lui iunie, în urmă cu peste două luni.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea