Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Lucian Itu decisiv pentru Metalurgistul, CSU învinsă la Ungheni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lucian Itu decisiv pentru Metalurgistul, CSU învinsă la Ungheni

Lucian Itu a înscris golul victoriei pentru Metalurgistul Cugir în partida de pe teren propriu cu ACS Mediaș din etapa a doua a ligii a treia de fotbal. 

Itu sr. a punctat decisiv în minutul 85, parafând remontada „roș-albaștrilor”, care au fost conduși la pauză cu 1-0. Oaspeții deblocaseră tabela în minutul 26 prin Cosmin Zamfir. Până la pauză, Paul Păcurar a ratat un penalty în minutul 34. Egalitatea a fost restabilită de Andrei Tăban în minutul 67. Scor final: Cugir – Mediaș 2-1 (0-1).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

După două runde Metalurgistul Cugir are punctaj maxim. În etapa a treia echipa din Cugir va avea parte de prima deplasare din acest campionat, la Târgu Mureș.

Tot vineri după amiază, CSU Alba Iulia a fost învinsă la limită în deplasare, cu 2-1 (1-1), de Unirea Ungheni, o altă formație cu punctaj maxim după două etape.

Trupa universitară a condus cu 1-0 după reușita lui Răzvan Pîntea (35), după un assist al portarului Alexandru Șerban. La fel ca la Cugir, gazdele au remontat, însă, prin goluri marcate în minutele 41 și 47, de Ionuț Barstan și Amancio Fortes. CSU și-a vândut scump pielea în județul Mureș, având oportunități de a marca inclusiv la 2-1 pentru gazde. A fost primul meci ca titular în liga a treia la CSU pentru tânărul Darius Trifu, care a mai fusese, însă, titular în eșalonul terț, la FCSB 2.

Urmează derby-ul județean de pe teren propriu cu Unirea Alba Iulia, de care se leagă acum speranțele într-o primă victorie în campionat.

Formulele de echipă vă invităm să le descoperiți în ediția tipărită de luni 4 septembrie a Ziarului Unirea.

articol scris de Lucian DĂRĂMUȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea