Rămâi conectat

Sport

LPS Sebeș, eliminată în optimile de finală ale Campionatului Under 19, după eșecul extern cu Unirea Bascov

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș a fost eliminată în optimile de finală ale Campionatului Național Under 19. Formația pregătită de Cosmin “Coco” Groza a pierdut, scor 1-2 (1-0) cu Unirea Bascov, pe teren sintetic, la Mioveni.

Formația din Alba a sperat o repriză, după ce a deschis scorul prin Avram (10), însă a încasat două goluri spre final, în minutele 79 și 84, ultimul din penalty. Conduși de antrenorul Adrian Dulcea, argeșenii au avut în efectiv 4 jucători ce sunt titulari la divizionata terță Unirea Bascov (locul 4 în play-off-ul Seriei a 4-a), respectiv Gheoroae, Ionescu, Ionică și Gallo (acesta e în lotul României Under 19).

Formula vizitatorilor a fost fomată din Ifrim – B. Popescu, I. Dărămuș, M. Fleacă, Vințan, R. Szekely, T. Stanciu, Grecu, S. Stan, D. Avram, Gh. Hăprianu; au mai intrat Tutelea, Osz- trakator, Glonț, T. Fleacă: pe bancă D. Groza, D. Cîmpean, G. Fleacă.

A fost un meci de calificare în care detaliile au făcut diferența. Am întâlnit o echipă în care mulți jucători evoluează în Liga a 3-a, dintre ei remarcându-se Gallo Valerio – component al naționalei Under 19. Încă o dată vreau să le mulțumesc componenților LPS Sebeș. Felicitări, hai Sebeșul”, a transmis Cosmin “Coco” Groza.

LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș a realizat o performanță prin calificarea al doilea an la rând în etapele eliminatorii ale competițiilor fotbalistice juvenile organizate de FRF. În 2021, aceeași generație a pierdut în “Arini”, 2-3 cu CSȘ Lugoj, la Under 17.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO-VIDEO: CSM Unirea Alba Iulia, performanță extraordinară: calificare în semifinale la Under 19! „Alb-negrii” au eliminat CSM Reșița, campioana de anul trecut

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a reușit o performanță extraordinară: calificarea în semifinalele Campionatului Under 19! În sferturile de finală, pe terenul 2 al Stadionului „Cetate”, uniriștii au învins, scor 1-0 (0-0), pe CSM Reșița, campioana de anul trecut (3-0 în finală cu Kinder Constanța). Unicul gol a fost marcat în minutul 79 de D. Nistor, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea