Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

LPS Alba Iulia, calificată de pe primul loc la turneul semifinal de baschet feminin Under 13

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Calificare de pe primul loc pentru LPS Alba Iulia la turneul semifinal de baschet feminin U13

Performanță de excepție pentru echipa de baschet feminin Under 13 de la LPS Alba Iulia, aceasta s-a calificat de pe primul loc la turneul semifinal al campionatului național.

Elevele antrenorului Valentin Urian au impresionat în ultimul turneu desfășurat în cadrul întrecerii naționale în care sunt angrenate, cel de la Arad. Ele au obținut victorii categorice pe linie. Rezultatele au fost următoarele: 88-35 cu CSS Bega Timișoara, 71-32 cu CSS Gloria Arad și 58-38 cu Liceul Teoretic „Lucian Blaga” Reghin.

Clasamentul final din grupa echipei din Alba Iulia a fost: 1. LPS Alba Iulia 11 p; 2. Liceul Teoretic „Lucian Blaga” Reghin 11 p; 3. CSS Gloria Arad 8p; 4. CSS Bega Timișoara 6 p.

La turneul semifinal vor fi alcătuite alte 4 grupe a câte 4 formații, cu meciuri în perioada 12-14 aprilie. Turneul final, din 15-19 mai, va opune 8 echipe, respectiv primele două clasate în cele 4 grupe. Obiectivul echipei de baschet feminin Under 13 a Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia este calificarea la turneul final (primele 8 formații din țară).

Albaiulianul Valentin Urian (LPS Alba Iulia) a fost antrenor la lotul regional de baschet feminin Under 13 (Sucursala Regională 3) pentru o acțiune de selecție și pregătire centralizată a generației 2011 desfășurată recent la Râmnicu Vâlcea. Din efectivul convocat pentru primele antrenamente la acest nivel de vârstă au făcut parte parte și 6 talentate jucătoare de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia. Este voba despre Carla Alexandru, Ingrid Baicon-Ciban, Karina Maria Onea, Maya Niga, Cristina Maria Cioara și Maria Nichimiș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea