Rămâi conectat

Sport

LPF a stabilit preţul pentru drepturile de televizare rămase nevândute

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

După o şedinţă de importanţă maximă, Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit marţi preţul de vânzare pentru cele şase pachete care conţin drepturile de televizare pentru următorii trei ani. Dacă pachetele nu vor fi vândute în următoarele şase zile, atunci meciurile aferente nu vor fi televizate timp de trei ani, susţin reprezentanţii cluburilor.
LPF a stabilit ca cele şase pachete să fie vândute pentru 45 de milioane de euro (plus TVA) pentru următorii trei ani. O variantă de rezervă este vânzarea pe doar un an, contra 15 milioane de euro. De această dată nu se va mai face licitaţie, ci se va negocia direct. Forul condus de Dumitru Dragomir a mai hotărât ca data limită pentru vânzarea drepturilor TV să fie luni 27 iunie, ora 12.00. La Adunarea Generală de ieri au fost prezenţi cei mai importanţi conducători de cluburi, semn că patronii au ajuns la capătul răbdării şi se tem să nu fie traşi pe sfoară de Dumitru Dragomir, în colaborare cu televiziunile.
(M.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

AC „Mica Romă” Blaj, locul 8 la ECC Cross Country, Under 20, echipe, masculin

Dan HENEGAR

Publicat

în

AC „Mica Romă” Blaj s-a clasat pe locul 8 la ECC Cross Country, Under 20, echipe, masculin, concursul disputându-se în Portugalia. Echipa AC „Mica Romă” Blaj s-a clasat pe locul al 8-lea în ierarhia pe echipe, masculin, Under 20, la ECC Cross Country, competiție atletică ce se desfășoară în Portugalia, la Albufeira. Clubul din Blaj […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea